• Witamy na forum Odjechani.com.pl!
  • Rozgość się, każdy znajdzie tu coś dla siebie ;)
  • Dla zarejestrowanych dostępny jest Odjechany czat!
Witaj! Logowanie  Rejestracja Zaloguj przez Facebooka


Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable - co to jest i czemu służy ?
#1
W tym wątku chciałby się dowiedzieć co to jest: Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable i do czego służy.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.

 
Odpowiedz cyt.  
Podziękowania od:


Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Odjechanych!
Reklama
#2
Większość programów komputerowych tworzonych jest w środowisku C++ (Si Plus Plus) czyli nadbudowania
języka C. Jest to nic innego jak zbiór komend które program ma wykonać dla użytkownika. Jest on jednym
z trudniejszych języków natomiast najbardziej czytelnym dla programisty.

Oczywiście istnieje wiele odmian C++, a program który podałeś pomaga w odczytywaniu komend i jest zazwyczaj
instalowany z innym programem. Generalnie służy on do odczytu danych zapisanych w języku C++.

Nie wiem czy zrozumiałeś ale myślę że trochę nakreśliłem Ci temat.
Aktualnie uczę się tego języka (szkoła tego ode mnie wymaga).
Zbyt bardzo wieje tu nudą, nie ma mnie do odwołania.
Pozdrawiam, Sebastian.
 
Odpowiedz cyt.  
Podziękowania od:
#3
Mniej więcej rozumiem o czym piszesz. Mam jeszcze pytanie bo w Revo Uninstaller mam zainstalowane trzy wersje tego programu:
Microsoft Visual C ++ 2005 Redistributable
Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable x86 9.0.30729.17
Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable x86 9.0.30729.4148

Chcę odinstalować starsze wersje i zostawić tylko tą aktualną i nie jestem pewnie czy tak mogę zrobić.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.

 
Odpowiedz cyt.  
Podziękowania od:
#4
Nie możesz usunąć ponieważ każda z nich jest biblioteką startową skompilowaną w tym programie,
każda aplikacja jest pisana w różnych wersjach oraz o różnych wymaganiach. Usunięcie jednej z nich
może spowodować błędy w programach z którymi zostały zainstalowane. Wyskakuje wtedy komunikat o
braku bibliotek do uruchomienia aplikacji.
Zbyt bardzo wieje tu nudą, nie ma mnie do odwołania.
Pozdrawiam, Sebastian.
 
Odpowiedz cyt.  
Podziękowania od:
  

Reklama niewidoczna dla zalogowanych.

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Microsoft Office 13 (trial) zmiana języka Kaiselin 0 364 29.10.2014, 17:38
Ostatni post: Kaiselin
  Co to jest HypeStat? agata7852 0 854 17.04.2013, 18:10
Ostatni post: agata7852
  After Efekts - Czy jest wersja 32 bit? Nieśmiertelny 2 639 06.03.2013, 23:49
Ostatni post: Nieśmiertelny
  Microsoft Office 2007 WIDMO29 3 837 22.02.2013, 17:04
Ostatni post: Mychaty
  Co to jest AQQ ? Baron 3 1,875 20.11.2012, 19:53
Ostatni post: Assassin-X

Skocz do:


Przeglądanie: 1 gości