Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

1 000 sposobów na nudę.
słuchanie szybkich, punkowych piosenek i gra na powietrznej gitarze/perkusji :D
  Odpowiedz
Hmm.. granie na PC w Fable The Lost Chapters
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Moim sposobem na nudę w domu jest włączanie Uefa Euro 2012, odpalam dodatek, kieruje drużyną reprezentacji Polski, wygrywam i wmawiam sobie że kiedyś ten dzień nastąpi :))
  Odpowiedz
Agresywne chomikowanie plików :D
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
Oglądanie nowych seriali
Spacer z psem
Sms do znajomych
siedzenie w sieci i czytanie plotek
sprzątanie :)
  Odpowiedz
Rozebranie się i pilnowanie swoich ubrań :D
  Odpowiedz
jak mi się nudzi to idę coś zjeść a jak się najem to idę pooglądać TVN Turbo i sposób na nudę jak znalazł
hehe
  Odpowiedz
Pójść do lodówki i coś wszamać :D
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Wyjść do garażu i pobawić się np. przy motocyklu czy aucie. Dla mnie to najlepszy sposób na zabicie czasu, posiedzę przy tym kilka godzin, potem testuje wynalazek, robię się głodny, ide do domu się wykąpać i TV :D Czas zleci tak jak chcesz :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Mój sposób na nudę siedzenie na komputerze i granie w Wiedźmin 2 : Zabójcy Królów . A i jeszcze siedzenie na odjechani.com.pl
  Odpowiedz