Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

1% podatku - przekażesz czy nie?
Od bardzo dawna nie płacę podatków w Polsce, jednak ciągle wspieram finansowo moją macierzystą Komendę Hufca ZHP, wcześniej był to wzmiankowany jeden procent, dziś to nagrody które funduję dla zwycięzców jednego z hufcowych rajdów i co roku dwa miejsca na obozie dla harcerzy których sytuacja nie pozwoliła by im na wyjazd. Natomiast w kwestii organizacji kościelnych - cóż tam też można znaleźć coś wartego wsparcia. W moim mieście działa Ognisko Wychowawcze dla dziewcząt, prowadzone przez siostry Magdalenki, pieniędzy bym im rzeczywiście nie dał, ale w swojej przewrotności na mikołajki uzupełniam im biblioteczkę... oczywiście są to pozycje, które nie trafiły by tam z wiadomych względów, jakieś Pottery, Tolkieny, Wisłockie, Siostrzyczki odmówić za bardzo nie mogą, a ja hmm poszerzam horyzonty:D
  Odpowiedz
(27.10.2012, 22:34)synonim11 napisał(a): W moim mieście działa Ognisko Wychowawcze dla dziewcząt, prowadzone przez siostry Magdalenki, pieniędzy bym im rzeczywiście nie dał, ale w swojej przewrotności na mikołajki uzupełniam im biblioteczkę... oczywiście są to pozycje, które nie trafiły by tam z wiadomych względów, jakieś Pottery, Tolkieny, Wisłockie, Siostrzyczki odmówić za bardzo nie mogą, a ja hmm poszerzam horyzonty:D

Haha, ale się uśmiałam toż to diabeł wcielony, grzeczne dziewczęta sprowadza na drogę magii, zabobonów i staroskandynawskich legend:P

Może potem siostrzyczki tym w swoich piecach palą co?:-)
  Odpowiedz
Nie ;) tam są też pracownicy świeccy - moje wtyki - pilnują :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości