![[Obrazek: tort-nietypowy-na-urodziny1.jpg]](http://www.auto-nostalgia.pl/wp-content/uploads/2011/03/tort-nietypowy-na-urodziny1.jpg)
![[Obrazek: 65.gif]](http://www.spdanilowo.com/65.gif)
P.s Informacja dnia - Maćkowaty nas dzisiaj odwiedzi

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
100 Lat dla Macieja :)
|
05.06.2011, 08:21
W dniu tak pięknym i wspaniałym życzymy Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzymy ich spełnienia. Wszystkiego najlepszego życzy Ekipa Forum z wszystkimi użytkownikami. To dla ciebie od nas : ![]() ![]() P.s Informacja dnia - Maćkowaty nas dzisiaj odwiedzi ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.06.2011, 08:52
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek
![]()
05.06.2011, 08:52
Macieju, żyj w zdrowiu i szczęściu tak długo jak tego będziesz chciał i jeszcze trochę.
Słońca, radości i uśmiechu. ![]()
05.06.2011, 09:20
Maciej Wszystkiego co najlepsze w tym szczególnym dniu.
05.06.2011, 09:26
Wszystkiego Najlepszego z okazji 38 urodzin.
![]()
05.06.2011, 13:03
Maćkowaty -czego mam Ci życzyć hmm sama nie wiem.
Dlatego życzę Ci spełnienia wszelkich nawet tych najskrytszych marzeń. P.S. Wracaj do nas.
05.06.2011, 14:20
Pieniądze - to nie wszystko
Samochód - na złomowisko Kobieta - do wymiany Zdrowie - o nie dbamy Więc życzę Ci mój kolego Od nowa tego wszystkiego Również tego co Ci się marzyło I oby się spełniło ! ![]()
05.06.2011, 14:38
Życzę Tobie Maciusiu, aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem, a serce przepełniała radość i oczywiście miłość. Mam nadzieję, że nigdy nie zaznasz cierpienia, a troski będą tylko wspomnieniem. I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń. Buziaki
![]() |