Dużo szczęścia, radości, forsy, pięknych dziewczyn, no i żeby Ci tego piwska nigdy nie brakło i wątroba, żeby to wszystko wytrzymała

![[Obrazek: tort-urodzinowy.jpg]](http://www.juveniarzeszow.pl/wp-content/uploads/2013/01/tort-urodzinowy.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
100 lat dla Hakerzysty ;]
|
|
W tym dniu wspaniałym, pragnę złożyć Ci życzenia :
Dużo szczęścia, radości, forsy, pięknych dziewczyn, no i żeby Ci tego piwska nigdy nie brakło i wątroba, żeby to wszystko wytrzymała ![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dzięki sąsiad za wspaniałego tort oraz za piękne życzenia
Mimo że czasami skaczemy sobie do gardeł to tak cię lubię.Dużo mi pomogłeś oraz diabełek i za to wam bardzo serdecznie dziękuje. Spokojnie sąsiad piwa mi nie zabraknie,mam kobietę bogatą
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
17.08.2013, 11:16
Najlepszego
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
17.08.2013, 13:19
1oo lat
17.08.2013, 14:02
Spełnienia marzeń, Hakier!
17.08.2013, 15:32
Mam tylko dwa marzenia
Ale wątpię żeby się spieniły
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|