Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

100 lat dla Nesttle
Z okazji 16 urodzinek wszystkiego Najlepszego, spełnienia planów i marzeń, uśmiechu na twarzy. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
[Obrazek: tort-urodzinowy.jpg]
  Odpowiedz
Wszystkiego wymarzonego, oby nigdy nie były Ci obce prawdziwe wartości życiowe ;)
  Odpowiedz
Spełnienia najskrytszych marzeń :)
  Odpowiedz
Jejku, dziękuję Wam bardzo!
To miłe, że ktoś pamiętał! Serce
  Odpowiedz
Sto lat! :D
  Odpowiedz
No proszę :) Wszystkiego najlepszego, moja Droga. Oby wszystkie Twoje marzenia, stały się celem, a następnie spełnieniem.
  Odpowiedz
Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! :)
  Odpowiedz
100 LaT 100 LaT! :D Najlepszego :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
A ja ci po życzę 99 latek, bo kto w tych czasach dożywa stówy ?
Stop pomagania!
  Odpowiedz
1000 Odjechanych Lat!
Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich skrytych (i nie skrytych) marzeń.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości