Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

120 osób online na Chomikuj
Mam pytanie bo jakoś nie jestem sobie tego w stanie wyobrazić czy jest możliwe aby chomik miał ok 120 osób online nie wysyłając reklam. Mam tu na myśli chomika http://chomikuj.pl/noten
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Też mnie to ciekawi, raz widziałem u niego nawet ponad 200. Ale myślę że to kwestia czasu żeby mieć tyle osób. Większość osób która go odwiedza to tak zwani "stali klienci" czyli ludzie którzy wiedzą że na chomiku ma codziennie coś nowego i go odwiedzają. Potrzeba czasu na wyrobienie sobie takiej przychylności ludzi.
  Odpowiedz
chyba niemozlwe
  Odpowiedz
Jest to możliwe ponieważ tak właśnie jest. :D
  Odpowiedz
Jest to możliwe, możesz sobie nawet "załatwić" 500 i więcej online.
Wystarczy dodać chomika do autosurfów i patrzyć jak ilość online rośnie, tylko pytanie po co to robić ?
  Odpowiedz
Tu nie chodzi o autosurfy. Gość wyrobił sobie reputację, dużo osób przegląda go codziennie "dla zasady" bo się coś nowego pojawia. U Azazela z reklamami pojawia się do ponad 1k ludzi online - bez reklam też miałby stałą liczbę kilkudziesięciu/set ludzi online.
  Odpowiedz
Nie pisałem w sensie tego że akurat użytkownik chomika do którego link jest w pierwszym poście dodał sobie linki do autosurfów a jedynie napisałem że osiągnięcie takiej ilości osób online jest możliwe.
  Odpowiedz
dobry chomik ma spore zbiory ostatnio zauważyłem że osoby dopisujące do do filmów czy gier końcówkę chomikuj np Kronika chomikuj mają 50% większe szanse że ktoś wejdzie właśnie do nich
jest to związane z tym że ludzie szukają plików i dopisują chomikuj a osoby które mają takie foldery pojawiają się jako pierwsze,z czym oczywiście wiąże się liczba osób online, ale to tylko takie moje obserwacje hehe ;)
  Odpowiedz
closer9 - a tak prościej to ludzie chcą mieć te foldery wysoko w google bo ludzie szukają na takie frazy;)
  Odpowiedz
To jest autosurfy abo wyświetla statystyki innej strony bo ten chomik nie jest tak popularny wszystko chomikuje od innych Massive-X tak on na pewno ma 92 do 120.
  Odpowiedz