Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

1408
Film "1408" pierwszy raz widziałem jakiś rok temu i od tamtego momentu mogę oglądać go 2 razy w tygodniu i mi się nie nudzi :).
Jeden z naprawdę niewielu filmów o Szatanie, który trzyma poziom i jest zrobiony na najwyższym standardzie.
Każdemu gorąco polecam ten film na wieczorny seans :).
+ epizodyczna rola Samuela L. Jacksona.

[Obrazek: a6d14477b9f209fa.jpg]

Opis filmu wg. filmweb.pl:

Film oparty na opowiadaniu Stephena Kinga o tym samym tytule. Pisarz Mike Enslin jest autorem dwóch książek dotyczących zjawisk paranormalnych. Aby zdobyć materiały do nowej książki, Mike jest zdecydowany zbadać cieszący się złą sławą pokój 1408 w nowojorskim hotelu. Jest on jednak przekonany, że opowieści dotyczące owego pokoju to tylko mit. Dyrektor hotelu Mr. Olin nie podziela podejścia pisarza i ostrzega go o możliwym niebezpieczeństwie. Enslin zamierza udowodnić, że przerażające wydarzenia, które miały tam miejsce w przeszłości to tylko zwykłe zbiegi okoliczności i bajki.

Jak Wasze odczucia po obejrzeniu filmu?
  Odpowiedz
Również mi się podobał, bardzo dobry film, choć aż tak mnie nie zachwycił. ;)
Polecam Ci opowiadanie Stephena Kinga o tym samym tytule, na podstawie którego nakręcono film - ono jest dopiero rewelacyjne. :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości