Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

17 - stolatka z bezsilności błaga o pomoc :)
Moja dobra koleżanka znalazła sie w sytuacji bez wyjścia. Z bezsilności wobec bezlitosnej choroby swojego ojca błaga o pomoc [Obrazek: smile.gif] Dosłownie każdy grosz sie liczy [Obrazek: smile.gif]
Oto link do zbiórki: https://pomagam.pl/8v8rbi2g
Poniżej zdjecie przedstawiajace wypis z Niemieckiego szpitala jako dowód że zaistniała sytacja ma naprawdę miejsce [Obrazek: smile.gif]
Pomagamy ? Udostępniajcie tego linka swoich osiach czasu <3 Każda pomoc sie liczy gdyż czasu jest naprawdę niewiele bo tylko 13 dni na zebranie potrzebnej kwoty [Obrazek: sad_smile.gif]Błagam was z całego serca, całych sił nie pozostańmy obojetni na cierpienie innych [Obrazek: smile.gif]

[Obrazek: 6aa93350.jpg]
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Tego typu zbiórka to może być oszustwo, ponieważ nie ma żadnych szczegółów. Nie ma nigdzie dokumentacji medycznej czy chciażby opisu na czym te operacje polegały. Nie ma też informacji co to za szpital i klinika, które postawiły te warunki. Inna sprawa, że na te 20k można wziąć kredyt i do tego nie trzeba ogromnej zdolności kredytowej. Wiem coś o tym, bo widziałem, że nawet emerytka z małą emeryturą dostała kredyt na 15k. No i oczywiście ta 17 latka mogłaby też znaleźć sobie jakąś dorywczą pracę, choćby na weekendy tak jak ja to robiłem będąc w podobnym wieku co ona, gdy mój ojciec nie mogł normalnie pracować i, gdy w moim domu były długi.
  Odpowiedz
amb00 ma trochę rację.
Jeśli chce się uzbierać więcej to zbiórka powinna być jak najbardziej to możliwe wiarygodna.
Załączenie dokumentów na pewno by pomogło.

Miło cię widzieć Mesajah ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz