Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

#2 Świecący kabel USB - Testujemy produkt z Biedronki.
[Obrazek: WzRzI49.jpg]
Źródło: Biedronka.pl

Świecący kabel USB sprzedawany był od 13.08.2015.
 Opis:
- długość 90 cm
- kolorowe i mieniące się podświetlenie LED całego przewodu
- gumowane i podświetlone końcówki (różne wzory i kolory)
- długość przewodu: 90 cm
- dostępne końcówki: microUSB, iPhone4 lub iPhone 5/6
- do wyboru: kabel zwykły lub ze zwijaczem

Ja kupiłem wersję bez zwijacza.
Koszt wynosił 7 złotych bez grosza.

Świeciło to jasno i mieniło się kolorami jak światełka na choince. Wystarczyło podpiąć do jakiegokolwiek źródła
zasilania lub laptopa itp. Niestety trwałość końcówki miniUSB była bardzo krótka. Kablem ładowałem
router wifi (mobilny). Po tygodniu pewnego razu router z podpiętym kablem spadł końcówką na podłogę i
tak zakończył się żywot gumowanej końcówki.

Więcej razy nie kupiłem...

Ale ładnie się świecił.  Haha

Zobacz jeszcze:
#1 Lampki do kontaktu 2 szt. - Testujemy produkt z Biedronki.
#2 Świecący kabel USB - Testujemy produkt z Biedronki.
#3 Salaterka 24 cm - Testujemy produkt z Biedronki.
#4 Żarówka LED z czujnikiem ruchu i zmierzchu - Testujemy produkt z Biedronki
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Tak to jest to. Te dziwne uśmiechnięte minki na końcówkach.
  Odpowiedz
Ja to kupiłem jakoś w styczniu, do iphone - bo 7zł a 100zł jak orgyginalny od apple to jest róznica.
Żywotność kabla to około miesiąc, dioty się wypalają po dwóch tygodniach.
  Odpowiedz
@UP Zawsze możesz wymienić diody oraz ewentualnie dołożyć rezystor aby się nie "wypaliły".
  Odpowiedz
Własnie diody w tym kablu to najgorsze co może być, spać nie dawały.
Więc to, że się wypalały to spoko, ale kabel rozpadał się (wtyczka) po miesiącu.
Przynajmniej ten do IP 5/6
  Odpowiedz