Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

#3 Salaterka 24 cm - Testujemy produkt z Biedronki.
Zakupiłem po przecenie za 22.99 zł (wcześnie chyba po 35.99) salaterkę.
Pierwsze co się rzuca w oka to jej ozdobny kształt i waga. Tak waży sporo.
Nie powiem ile ponieważ nie mam jak jej zważyć, ale jest dość ciężka i solidna.
Niestety nie mogę znaleźć jej opisu na stronie sklepu. Zamieszczam jej unboxing.
Może kogoś to zainteresuje :P:P

Zobacz jeszcze:
#1 Lampki do kontaktu 2 szt. - Testujemy produkt z Biedronki.
#2 Świecący kabel USB - Testujemy produkt z Biedronki.
#3 Salaterka 24 cm - Testujemy produkt z Biedronki.
#4 Żarówka LED z czujnikiem ruchu i zmierzchu - Testujemy produkt z Biedronki
  Odpowiedz