Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

5-FANTASTIC dodawanie plików aplikacją ONE WAY
Postanowiłem sprawdzić tą aplikacje i oto co mnie nurtuje
niektóre pliki dodaje do mojego dysku wirtualnego natychmiast i pózniej pkt za pobranie sa dodawane do mojego konta

ale system prawdopodobnie kopiuje juz z serwera plik -jeśli wykryje identyczny

co bedzie jeśli ten orginalny zostanie przez użytkownika usunięty
czy mogą być pózniej problemy z odzyskaniem pliku

może na wszelki wypadek zmieniać nazwę pliku np dodając mój nick ?

proszę o odpowiedż osoby które testowaly to na własnej skorze
  Odpowiedz
Ja to testowałem i wszystko jest extra. Pliki wrzucam bez czekania. I tak samo mogę pobrać z swojego konta bez płacenia punktów. Oni mają kopie, więc jak ktoś usunie plik to... Ja zmieniam nazwy i tak samo dodaje.
Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Jest tu coraz więcej plików zdziwiłem się że na 12 plików niedostępnych na chomikuj
znalazłem tutaj je wszystkie

widocznie coraz wiecej ludzi się przenosi

szkoda tylko że nie ma licznika wszystkich moich zgromadzonych plików podobnie jak w chomikuj
  Odpowiedz
xprzem napisał(a):Jest tu coraz więcej plików zdziwiłem się że na 12 plików niedostępnych na chomikuj

BO póki co 5f nie blokuje plików ze względu praw autorskich tak jak chomikuj. Ale pewnie do czasu.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz