Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

50tyś. punktów do zgarnięcia !
Witam,
Chciałbym wam przedstawić stronkę na której jest możliwe wygranie 50tyś.chomikowych pkt.

Sprawa wygląda tak rejestrujecie się, i potem zdobywacie punkty(nie chomikowe)
za granie w gry, wypełnianie ankietki oraz wpisywanie słowa klucz na czacie.
Zdobyte pkt.możecie wymienić na nagrody rzeczowe lub licytować w aukcji chomikowe punkty.

W pierwszej aukcji do zgarnięcia będzie 50000 chomikowych punktów !
Na kolejnych aukcjach zamierzam rzucić jeszcze większą ilość punktów !

Od razu dodam, że nie jest to mój serwis ja jestem tam użytkownikiem i głównym sponsorem od "chomikowych punktów".

Podsumowując do zgarnięcia będzie w przyszłości bardzo dużo chomikowych punktów oraz fantastyczne nagrody rzeczowe...ja mam już zarobione ponad 30 zł na tej stronce !

Oto link:
link sponsora:
http://punktowa-mafia.pl?cid=kamil_rysiu
Link czysty:
http://punktowa-mafia.pl

Polecam i zapraszam .
  Odpowiedz
Głupota, ankiet nie ma po kliknięciu w ankiety wyskakuje "brak ankiet". Jest dostępna tylko jedna gra "Orzeł czy Reszka" na której więcej stracimy niż zyskamy. Serwis zdecydowanie jestem na nie :)
  Odpowiedz
Kolejny serwis do nabijania kasy ale jedynie dla właściciela serwisu, właściciel serwisu za jedną ankietę wypełnioną przez użytkownika dostaje od 50 groszy do nawet 30 zł.
Sam kiedyś zastanawiałem się nad uruchomieniem serwisu z ankietami lub wprowadzeniu ankiet u siebie na stronach ale zrezygnowałem z tego bo taki zabieg odstraszyłby jedynie użytkowników.
  Odpowiedz
Ja nie rejestrowałbym się przy użyciu hasła z chomika, to mi wygląda na wyłudzanie haseł, a już na pewno służy do nabijania w butelkę.
  Odpowiedz