Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
14.02.2017, 17:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2017, 17:35 przez WazzUp.)
Kolejny absurdalny pomysł? Co na ten temat sądzicie?
Przypomnę, że teraz opłata jest pobierana od gospodarstwa czyli cała rodzina płaci jeden abonament, jeśli będzie to w podatku, to zapłacą wszyscy pracujący, rozliczający się itp, czyli jak rodzina jest liczna przykład 5 osób pracujących opłata będzie pobrana od 5 osób. Płacić mieliby nawet Ci którzy TV nie posiadają.
Na wykopie znalazłem ciekawy komentarz:
14.02.2017, 18:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2017, 18:52 przez amb00.)
Trzeba mieć niezły tupet aby wprowadzać obowiązkową opłatę za tubę propagandową wypchaną reklamami. Powinni to zakodować w cholerę i dla tych co chcieliby to oglądać, powinno wprowadzić się dekodery odbierające zakodowany sygnał tak jak to jest z telewizją satelitarną. Ci co by chcieli to oglądać płacili by za to a cała reszta niekorzystająca z tego nie miałaby dostępu. Swoją drogą dostałem dzisiaj PIT za prace jakie wykonałem w grudniu 2015(wypłata była w styczniu 2016) i wk!@#$ł bym się jak bym musiał opłacać ten syf, którego nie oglądam od 3 lat. No ale cóż, przeciętnego wyborcy nie będzie to interesować, dla niego ważne są pieniądze na wódę i fajki z 500+.
BTW. Nie byłbym sobą, gdybym w takim wątku nie umieścił tego filmu: