Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
!! PIĘĆ dni trwa już ta "zabawa" w walkę ze złym kodem i budzi jednak niesmak iż admini nie chcą pomóc użytkownikom, choćby poprzez powrót do starej wersji!!
ciekawe dlaczego tak usilnie utrzymują i to od tylu dni wersje z błędami ? czy to polityka na zniechęcenie ludzi aby rezygnowali ?
dla mnie cele adminów są bardzo niejasne !!
czyżby to była jakaś tajemnicza teoria spisku adminów ??
ciekawe jakie WY macie teorie na ten temat ??
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi
Moja teoria jest prosta... Chcą wdrożyć nowe funkcje w chomikuj, które nie do końca są gotowe i sprawdzone.
Wcześniej bywało podobnie - nie wiem czy ktoś kojarzy jeszcze problemy z głównym opisem chomika?
Zastanawia mnie tylko dlaczego admini chomikuj.pl nie testują wcześniej swoich "nowości" ??
Może wolą zrobić coś nowego i niech się dzieje co chce ?
Czemu nie wrócą do starej wersji ? Nie potrafią ? nie chce im się?
Dlaczego nie pozostawią wyboru edytora ?
Dlaczego olewają sugestie użytkowników?
Pytań jest cała masa, odpowiedzi brak.
Mógłbym zrozumieć problemy gdyby to była jakaś bardzo skomplikowana nowa funkcja, ale jest to zwyczajny edytor wysiwyg, więc nie potrafię zrozumieć dlaczego tak długo to trwa.
Wydaje mi się, że wszystko od jakiegoś czasu na chomikuj jest robione na zasadzie: "Jak mi się będzie chciało to zrobię", nie ważne czy chodzi o poprawienie błędów, czy interwencje na zgłoszenia użytkowników. Admini chomikuj.pl robią nam łaskę, że możemy korzystać z ich portalu.
Wydaje mi się, że nie ma tu spisku, tylko administracja chce ułatwić użytkownikom tworzenie opisów...
Czemu nie wrócą do starej wersji ? - Możliwe, że chomikuj chce naprawić błędy w nowej wersji. Początkowi użytkownicy nie mają pojęcia o html i administracja chce im ułatwić pisanie opisów.
Według mnie najlepszym sposobem byłoby wprowadzenie wyboru edytora
Ktoś chce edytować w nowym edytorze wybiera opcje "edytuj w nowym edytorze" ktoś chce w starym wybiera opcje "edytuj opcje w starym edytorze"
02.03.2011, 16:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2011, 16:31 przez KruchyFix.)
Nie dodadzą starej wersji, nie po to robili by zaraz to anulować.
Dopracują to i wszystko będzie ok, jednak mogli to zrobić przed wprowadzeniem zmian...
Cytat:Zastanawia mnie tylko dlaczego admini chomikuj.pl nie testują wcześniej swoich "nowości" ??
Może wolą zrobić coś nowego i niech się dzieje co chce ?
Czemu nie wrócą do starej wersji ? Nie potrafią ? nie chce im się?
Dlaczego nie pozostawią wyboru edytora ?
Dlaczego olewają sugestie użytkowników?
Pytań jest cała masa, odpowiedzi brak.
Mógłbym zrozumieć problemy gdyby to była jakaś bardzo skomplikowana nowa funkcja, ale jest to zwyczajny edytor wysiwyg, więc nie potrafię zrozumieć dlaczego tak długo to trwa.
Wydaje mi się, że wszystko od jakiegoś czasu na chomikuj jest robione na zasadzie: "Jak mi się będzie chciało to zrobię", nie ważne czy chodzi o poprawienie błędów, czy interwencje na zgłoszenia użytkowników. Admini chomikuj.pl robią nam łaskę, że możemy korzystać z ich portalu.
Może testowali lecz na zwykłym tekście + podstawy, czyli kolory, czcionka etc.
Podejrzewam, że sugestii wprowadzenia tego było cała masa, dlatego teraz nie powrócą do poprzedniej wersji lecz naprawią tą.
Długo trwa... Prawa, ale chyba lepiej zrobić coś dobrze, niż za 2dni dodać kolejną wersję, która również posiada błędy.
Swoją drogą, oni mają tylu ludzi, że jak Ci się nie podoba to płakać nie będą za Twoim odejściem.
Po prostu wprowadzili coś co nie jest do końca gotowe. Dużo jest takich przypadków nie tylko na stronach typu chomikuj... Jestem pewien, że prędzej czy póżniej to naprawią. Co do zniechęcania ludzi to mało kto, by chyba chciał się pozbyc ludzi przynoszących jako takie zyski.