Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Administracja na chomikuj.pl Szybka odpowiedź czy robienie sobie jaj ?
[Obrazek: skandal%20chomik]
Podsumowując

Piszę do nich 3 wiadomości że skradziono mi punkty a prawie 3 miesiące puźniej dostaję wiadomoś zwrotną w której pisze:
Cytat:Witamy serdecznie,
przepraszamy za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź.
Jeśli problem nadal istnieje prosimy o kontakt na adres: [email protected]

Pozdrawiamy
A więc jeśli coś sie wam stanie, ukradna wam punkty lub coś to nie wysilajcie się, aby pisać do Administracji bo jak widać odpisze wam za kilka miesięcy !
  Odpowiedz
Jestem tylko ciekaw czy administracja posiada jeszcze logi ze stycznia. Jeśli tak, to możesz na coś liczyć. Życzę pomyślnego rozwiązania sprawy.
  Odpowiedz
Napisali Ci grzecznie, że mają Cię gdzieś. Równie dobrze mogliby napisać "mamy Cię w du**e, nie interesują nas Twoje problemy".
Administracja chomikuj olewa swoich użytkowników nie od dziś i nie od dziś wiadomo, że tak się dzieje.
  Odpowiedz
Posta przenoszę do działu "Ciemna strony mocy"
  Odpowiedz
Napisałem właśnie przed chwilą do nich na tego e-maila.
Ciekawę kiedy dostanę odpowiedź ? za pół roku pewnie :D
Ja nigdy nie piszę na konto chomikuj.pl tylko na maila. Odpowiedz raczej szybko. Raz tylko miałem z nimi problem gdy odpisali za 3dni.
  Odpowiedz
Ja ogólnie też zawsze korzystam z emaila i nie miałem większych problemów oprócz zapytania o pity... trochę to trwało , ale ogólnie szybka reakcja.
  Odpowiedz
Ja zawsze jak pisze to poprzez konto na chomiku :) czas oczekiwania dosyć krótki, Raz jedynie czekałem 2 tygodnie na odpowiedź bo zgłaszałem jako przedstawiciel firmy Amway Globar Corporate Plik o nazwie "-Amway Witajcie w życiu" Jako łamiący prawo ( Wszelkie rozpowszechnianie tego Filmu zostało zakazane wyrokiem sądu jako naruszający dobre imię Amwaya ) wiec zareagowałem :D
  Odpowiedz
Ja dostałem taka samą odpowiedź na sprawy z przed 2 miesięcy.
Dokładnie ten sam tekst co autor wątku.

Być może chomikuj ma jakieś kłopoty w swoich szeregach - ciężko określić...
  Odpowiedz
(02.03.2011, 14:27)adam-as napisał(a): Ja dostałem taka samą odpowiedź na sprawy z przed 2 miesięcy.
Dokładnie ten sam tekst co autor wątku.

Być może chomikuj ma jakieś kłopoty w swoich szeregach - ciężko określić...

Administracja chomikuj wychodzi chyba z założenia, że lepiej trochę poczekać i być może sami uporamy się z danym problemem. Jeśli nie to cóż... trzeba się tym zająć, odpowiadając najpierw wiadomością, czy udało nam się problem rozwiązać.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz