Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Akcja " Najlepszy członek ekipy forum odjechani.com.pl "
Odjechani użytkownicy forum - głosujemy na
" Najlepszego członka ekipy Forum "

Dzisiaj czyli 2 grudnia 2011 rozpoczynamy głosowanie na " Najlepszego członka ekipy odjechanych ". Akcja ma na celu wyłonienie najbardziej zauważalnego i najwięcej wnoszącego na forum członka ekipy odjechani.com.pl

Jak prawidłowo zagłosować ?

Głosowanie polega na oddawaniu głosów na osoby będące w ekipie forum.

!!! Każdy może zagłosować tylko raz !!!

Głosować można tylko na Zielonych i Czerwonych. Proste co nie ?

Karol
Saibo
Szymon

admin
Beata
CzekoladowyBaron
KruchyFix

UWAGA !!! Członkowie Ekipy forum odjechani.com.pl mogą także zagłosować na swojego kolegę lub koleżankę z Ekipy. Tylko jeden głos.

Głosujemy w tym wątku. A więc do dzieła ! 3.2.1 start !

W wyżej wymienionym wątku można zagłosować na swojego faworyta.
Pamiętaj o uzasadnieniu dlaczego głosujesz na daną osobę.
Uzasadnienie zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Jeżeli stwierdzisz,
że dana osoba często i skutecznie pomaga na forum - zagłosuj na nią ! Wyróżnijmy ich.

Głosowanie.

Głosowanie zaczynamy od teraz czyli 02.12.11. i trwa do 31.12.2011 do godz. 00.00. Posty opublikowane po północy nie będą brane pod uwagę.

Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 1 stycznia 2012 r.

Wyłonienie zwycięzcy :

Miano " Najlepszego członka ekipy odjechanych " uzyska administrator bądź moderator decydować będzie największa ilość przydzielonych głosów ze stosownym uzasadnieniem.

Nagroda:

1. Reputacja od każdego innego kolorowego.
2. Specjalny baner w sygnaturce Tungara i Sebastiana z tytułem najlepszego członka ekipy 2011 roku na czas 1 - miesiąca.
3. Tysiące Gratulacji - od reszty użytkowników Forum.

Czego nie wolno ?

1. Zabrania się głosowania więcej niż jeden raz.
2. Nie można głosować na samego siebie.
3. Każdy użytkownik forum Odjechani.com.pl może brać udział w akcji.
4. Nie można zachęcać innych do głosowania na swoją osobę.
5. Posty - edytowane zostają wykluczone ( w przypadku edycji info do prowadzących akcję )

Osobami nadzorującymi konkurs są Tungar i Sebastian

A więc do głosowania odjechani ! :D
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):Osobami nadzorującymi konkurs są Tungar i Sebastian
Dwa tajniaki :D
Myślałem, że wiem o wszystkim co się dzieje na forum, jednak okazuje się, że nie :)

Głosuję na Admina, to dzięki niemu mamy tak ogromną Odjechaną gromadkę.
  Odpowiedz
No to idem na pierwszy ogień ;)

Oddaję głosik na Kruchego ;) Dlaczego? Bo pomaga na każdym kroku ;)

Odpowiedz
A ja zagłosuję na Beatę, bo nie raz pomogła mi :) (w sumie to można napisać do całej ekipy) - ale kobiety mają pierwszeństwo :D
---
  Odpowiedz
Mój głos oddaję na Beatę. Zawsze gdy tylko potrzebuję pomocy uzyskuję ją.
  Odpowiedz
Ja zagłosuję na Admina.
Każdy z nas wkłada tu masę pracy, ale to własnie na Adminie spoczywa dbanie o całokształt i bezpieczeństwo form.
  Odpowiedz
Organizatorzy konkursu wyraźnie napisali: głosujemy tylko na EKIPĘ: czerwonych i zielonych ... nie mam wyboru, inne kolory pomijam.

ADMIN, ADMIN, ADMIN - za ideę stworzenia forum, za całokształt i za ... brakuje mi słów za co jeszcze. :) Brawo Ok
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
To ja dla odmiany głosuję na zielonego Karola, dlaczego? Dlatego że jest dostępny praktycznie zawsze, gotowy do pomocy, zaangażowany i życzliwy (mimo groźnego wyglądu), po prostu taki miły, dobry misio. I chociaż pewnie nie jeden użytkownik poczuł jego ciężką, moderatorską rękę na swoim ramieniu, to tak naprawdę, to jest wielki człowiek o jeszcze większym sercu.
"Karol jesteśmy z tobą, nie opuścimy cię, nigdy cię nie zdradzimy, bo my kochamy cię" Brawo Ok
  Odpowiedz
Moje głosowanie wygląda następująco : a więc ... czas start !

Admin, Beata > Admin :)

Pomocny , uczciwy , wiarygodny - doskonały :)
  Odpowiedz
Karol czy Beata,
Karol cały czas jest na forum i męczy się z moimi błędami lecz z Beata prowadzę chomika i bardzo mi pomaga na forum, radiu, chomiku i właśnie na nią zagłosuje lecz jeśli bym miał 2 głosy zagłosował bym też na Karola.
Ostatecznie Beata.
  Odpowiedz