Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Aktualizacja forum.
Ok jeden błąd zaliczony, nowy styl został spolszczony, może mieć błędy w tłumaczeniu lub oczywiście kolejne usterki, ale przełączam spowrotem, żeby userzy nie zdziwili się za bardzo domyślnym stylem.
  Odpowiedz
Miałem ten nowy styl, ale coś zepsułem (przełączyłem na inny na dole strony w tym pasku wybierania) i mam teraz jakiś dziwny, na którym nie ma możliwości przełączenia.

Odpowiedz
Panel Użytkownika -> Edytuj Opcje, w boxie na dole po prawej ;)
Hotlink: http://odjechani.com.pl/usercp.php?action=options
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Zablokowałe możliwość zmiany styli, już Ci przywróciłem robotox, teraz dostępne są tylko 2.
  Odpowiedz
Taka pierdoła, ale do listy możecie dopisać brak Favicony.
  Odpowiedz
Mnie nie zawsze pokazuje się lista ostatnich wątków, przycisk rozwinięcia nic nie daje wtedy. ;)
  Odpowiedz
Dema, wyczyść sobie ciasteczka w przeglądarce. Powinno pomóc.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz

Odpowiedz
(11.01.2015, 14:16)robotox1 napisał(a): -Możliwość pisania PW oraz e-mail do siebie
To na poprzednim silniku chyba też występowało, hehe :D

Do poprawy dwa linki w regulaminie zamieszczania ogłoszeń na Targowisku

Linki także do poprawy http://odjechani.com.pl/announcements.php?aid=32
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Strona do poprawnego funkcjonowania wymaga włączonego Javascript w przeglądarce. Niektórzy z Was mają też stare ciasteczka ze strony, należy je wyczyścić.Pisałem przecież, że postaramy się przywrócić wszystko. poczytajcie sobie o mybb 1.8, nie wszystko jest takie proste jak mogłoby się wydawać.

Edit:
Dodałem przycisk podziękuj.
  Odpowiedz