Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Apocalyptica, Kraków 2015 - oddam bilet
Tyle, że chyba z tego co wiem to nie mieszka w Krakowie tylko w Myślenicach... W Krakowie mam kolegę, który mnie przenocuje... zresztą z nim zamierzam też się wybrać na koncert.  Cool
Niedostępny
  Odpowiedz
(23.03.2015, 22:27)androidplus napisał(a): Tyle, że chyba z tego co wiem to nie mieszka w Krakowie tylko w Myślenicach... W Krakowie mam kolegę, który mnie przenocuje... zresztą z nim zamierzam też się wybrać na koncert.  Cool

Czyli się spotkamy. :)
  Odpowiedz
Z pewnością, tylko nwm czy bym cię rozpoznał :P
Niedostępny
  Odpowiedz
Nie martw się, na pewno będzie miała koszulkę z napisem odjechani.com.pl Haha

Sorry za offtop, ale to jest takie fajne Haha

Odpowiedz
Pytanie czy ktoś mnie pozna... ? :diabel
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
Ja cię poznam... Bartku ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Czyżby ktoś mnie prześwietlił ? :OO

Odpowiedz
(24.03.2015, 19:47)Maha Kali napisał(a): Pytanie czy ktoś mnie pozna... ?  :diabel

Jeżeli zamierzasz się wybrać, to na pewno się poznamy. :P

Robotox napisał(a):Nie martw się, na pewno będzie miała koszulkę z napisem odjechani.com.pl [Obrazek: haha.gif]

Jak mi machniesz takową to chętnie. Lubię duże i czarne T-shirty, jakby co! Haha
  Odpowiedz
To pewnie się widzimy... ;)

Odpowiedz