Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Arafatki - objaw gejostwa czy nie?
[Obrazek: arafatki-1350053187.jpg]

Powiedzcie mi czy noszenie arafatek nie jest kojarzone z gejami? zastanawiam się czy taką sobie kupić, ale jakbym miał być uznawany za geja to ja dziękuję.
  Odpowiedz
Jak ktoś Cię zna to raczej wie że nie jesteś gejem. Uważam że można nosić to co się chce i gdzie chce a innym ludziom nie musi się to podobać:-)
Ludzie mało inteligentni inaczej "głupi" na pewno będą tak myśleć.
Jeśli Ci się tak podoba i tak lubisz to nie zwracaj na innych uwagi:-)
Takie jest moje zdanie.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Różnie z tym bywa. Na mojego kolegę napadli bo uznali go za ciotę tylko dlatego, że nosił dłuższą grzywkę zaczesaną na bok więc to czy ktoś jest mało inteligentny jest dla mnie mało ważnym argumentem. Dlatego pytam was co wy na to.
  Odpowiedz
Arafatki są ok. Stereotypy męczą, ale jeśli masz silny charakter i męski styl bycia to i tak Twoja mowa ciała emanuje dokoła, mówiąc wszystkim, że na pewno nie jesteś homoseksualistą. Osobiście czasem używam i wcale nie czuje się z tym niekomfortowo. Poza tym kobietom to się podoba, a koleżanki często wciskają mi je na zakupach... ;)
  Odpowiedz
Zawszę znajdą się jakieś głąby,którym coś nie pasuję.Moim zdaniem nie można się tym przejmować choć wiem że to trudne.Jeśli chcesz to ubieraj się jak chcesz,znajomi raczej wiedzą że nie jesteś gejem i nie będą się z ciebie śmiać a co obcy sobie o tobie pomyślą to nie powinno cię interesować.
  Odpowiedz
Nie lubię czegoś takiego.
Coś mi się podoba,
Mam pieniądze
=
Kupuje.

Nie patrzę na innych, jeb** mnie zdanie innych i dobrze mi się z tym żyje ;]
  Odpowiedz
Powiem w ten sposób, ja sam mam dosyć kontrowersyjny styl ubierania się, i z tego powodu często słyszę w moim kierunku skierowane słowa typu "gej" " Pedał" ale się tym nie przejmuje gdyż dobrze się czuje w danych ciuchach i ci którzy się ze mnie nabijają to po prostu osoby puste które nic sobą nie reprezentują po za wyglądem MACHO, Wizerunku bandyty itp :) To oni maja problem a nie ja bo to oni nie maja inteligencji aby zrozumieć innych :)
  Odpowiedz
Jak napisano wyżej - bądź sobą i nie przejmuj się zdaniem innych. Ale jeśli tak bardzo martwisz się tym, że ktoś mógłby Cię wziąć za geja, podpowiem Ci, że arafatki są jak najbardziej uniseks. Chodzą w nich zarówno kobiety, jak i mężczyźni (nawet nie wiem, czy mężczyźni nie częściej) i na pewno nie tylko homoseksualiści. ;)

PS
Mam identyczną arafatkę jak na zdjęciu. :D
  Odpowiedz
No i mówiłem. Ty też masz taką,a nie wiem czy to na pewno unisex. Ja jak widzę facetów w arafatkach to wszyscy oni jakoś mi tak podejrzanie wyglądają. Z drugiej strony lepsze to niż szalik. Chyba ładniejsze.
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości