Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Asus A3H - sterowniki pod Windows 7
Witam poszukuję sterowników pod windows 7 do laptopa asus a3h jeśli ktoś m to niech poda za działające zapłacę 10tyś chomikowych punktów.
  Odpowiedz
http://support.asus.com.tw/download/down...uage=pl-pl
Wybierz notebook później a3000 series i na końcu a3h.
  Odpowiedz
Chodziło mi o windows 7 a tam nie ma sterowników pod windows 7 może wogóle sterów nie ma pod windows 7
  Odpowiedz
Y tego co czytałem to wszystkie sterowniki pod viste działają na win7 procy dźwięku a na dźwięk wgraj realtek audio.
  Odpowiedz
zamykam temat ponieważ już program znlazł za mnie sterowniki i sam je pobiera darmowe narzędzie skanuje system a później pobiera samo sterowniki i instaluje
  Odpowiedz
Takie programy niby pobierają a później wyskakuje okienko do zapłaty za pobranie.
  Odpowiedz
Ja mam darmowy i nic nie będę musiał pałacić
  Odpowiedz