Audi i Mistrzowskie Wyjście Z Poślizgu :D
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.03.2011, 23:36
Ciekawe jaką minę maił kierowca jadący za nim
![]() ![]()
23.03.2011, 23:38
Mistrzowskie czy nie, ale głupie na pewno. Lubię poszaleć samochodem, ale nie robię tego na drogach publicznych. Jadę sobie do lasu albo na tor na lotnisku. Widziałem wielokrotnie wypadki po takich głupich wyczynach.
Cytat:Jak to robią najlepsi... Im akurat się udało. Nie znaczy to że lepszy.....Głupszy z większą ilością szczęścia.
23.03.2011, 23:38
Z naszego punktu widzenia to jest śmieszne ale postaw się na miejscu tego kierowcy albo kierowcy jadącego za nim
![]()
---
24.03.2011, 00:43
Podstawowy błąd jaki popełnił kierowca to doprowadzenie do poślizgu, reszta to tylko dużo szczęścia.
24.03.2011, 20:37
Na końcu najlepsze, gościu wsiada i dalej ogień
![]()
24.03.2011, 23:53
Na pewno ta sytuacja kierowcę niczego nie nauczyła. Jestem pewien że pomyślał: "..Teraz dałem radę to następnym razem też mi się uda..". 160km/h na zakręcie na tak wąskiej autostradzie. To była autostrada czy "autostradowa droga ekspresowa". Kierowca śpieszył się po śmierć i prawie ją dogonił ale mu uciekła :-P. Kto wie czy w końcu jej nie dopadł.
PS. Na początku ujęcia jest znak z prawej strony. Ograniczenie prędkości na obu pasach jest 100 km/h a kierowca rozpędza furę do 180. Przed felernym zakrętem jest również znak z ograniczeniem 100km/h a kierowca zwolnił tylko do 160. Zakręty nie były profilowane do prędkości powyżej 120km/h a kierowca miał fuksa że jego fura nie wystrzeliła jak z procy na przeciwny pas ruchu. Jest takie powiedzenie: lepiej wolno i w jednym kawałku.
25.03.2011, 04:41
Śmiało mogę powiedzieć że mam duże doświadczenie za kierownicą bo ścigam się w rajdach samochodowych i wiem jak może skończyć się uderzenie w balustradę z taką prędkością. Kierowca to debil skończony, mógł zabić niewinnych ludzi jadących tą drogą. Ludzie którzy tak jeżdżą są dla mnie niżej od małpy pod względem pojmowania zagrożenia, nie zdają sobie sprawy jakie skutki może mieć ich debilizm dla innych uczestników drogi.
Tytuł tego wątku powinien być zupełnie inny: "Debil za kierownicą który miał farta", ten film pokazuje tylko jedno - debila któremu się udało. P.S Chcecie poszaleć to jedźcie na tor, tam przynajmniej nikogo nie zabijecie. |