Na :
1.
2.
3.
Który z tych 3 najbardziej się Wam spodobał co byście poprawili ? A może avek lepiej by wyglądał gdyby nie było w nim żadnych dodatków ? Czekam na opinie, muszę się uczyć na błędach
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
31.03.2012, 16:41
Witam teraz do oceny poddam swój nowy avatar na chomika, jest kilka wersji. Avatar zrobiłem z następującego obrazka :
Na : 1. 2. 3. Który z tych 3 najbardziej się Wam spodobał co byście poprawili ? A może avek lepiej by wyglądał gdyby nie było w nim żadnych dodatków ? Czekam na opinie, muszę się uczyć na błędach Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.03.2012, 18:16
Avatar świetny, zwłaszcza 1 i 3. Drugi jest trochę za bardzo rozmyty.
Ja bym wybrał nr 3
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
31.03.2012, 18:56
Wybrałabym 3. Ale może zrób coś mniej rozmazanego?
Zdecydowanie nr 1.
Reszta to tylko domyślne filtry Photoshopa. Nawet nie regulowane. Za bardzo rozmyte. Jedynka najbardziej trafia w moje gusta. Czysto, świeżo i bez przepychu. Problem tylko w tym, że to nie Twoja robota kolego. dimix - wiesz, że google posiada funkcję szukania po obrazkach? Niefajne zachowanie wobec nas wszystkich...
31.03.2012, 20:49
No napisałem prędzej że jest to zrobione z tego 1 obrazka, przerabiałem sam.. Chyba że Cię źle zrozumiałem.
dimix napisał(a):przerabiałem samHehe nie napracowałeś się przy tych "przeróbkach" adam-as napisał(a):Zdecydowanie nr 1. Numer jeden to też filtr photoshop'a a dokładniej kredka conte (czy jakoś tak) Ja bym wybrał ...
---
01.04.2012, 14:18
Ja się nie znam, ale nr 1 mi się najbardziej podoba.
|