Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Azazelangel2000 - Blokada
Pisałem z Massivem i on sam nie wie czemu ma zablokowane ;)
  Odpowiedz
dobierają się frajerom do du*py za prawa autorskie (mam na myśli chomikuj) więc blokują konta które są kopalnią piratów ;) trzeba się przenieść na to hiszpańskie coś ;)
  Odpowiedz
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Lepiej bo ponoć są transfery pkt. To nie tematu aby tutaj w nim dyskutować, ale raczej ciężko będzie przekierować tam wiernych...
  Odpowiedz
Nie ma żadnych transferów . Nie chwaląc się mam chomika który ma najwięcej uploadu ze wszystkich ;) tzn nie znalazłem nikogo kto by miał więcej :)
  Odpowiedz
Więc w czym lepszy? Nie widzę różnicy zatem.
  Odpowiedz
Na hiszpańskim na razie nie usuwają plików i nie blokują chomików. I tańszy transfer za pnkt jest.
  Odpowiedz
Tak w ogóle czytając Wasze wypowiedzi zastanawiam się z czego się cieszysz Assassin-X.
To że zablokowali dwa największe chomiki, odbije się tylko na tych którzy pobierali nowości.
Fakt że jest cała masa innych chomików, lecz nie wrzucają oni na taką skalę oraz często ich pliki są
po prostu trefne. Po Twoich wypowiedziach Assassin-X jestem w coraz większym przekonaniu że
za przeproszeniem d*** Cię boli od tego że oni zarabiają więcej punktów = więcej kasy.

Nie ma co przeżywać, chłopaki pewnie wrócą - śmiać mi się tylko chce że tak łatwo się dali złapać.
Kont już nie odbanują ponieważ zostały one zablokowane a nie zablokowane czasowo.
Pozostaje czekać na nowe chomiczki i tyle.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
przyczyna moze byc jescze to ze nazbierali za duzo punktów
  Odpowiedz
Za dużo punktów? A gdzie w regulaminie chomikuj jest wzmianka o ilości posiadanych
punktów bo nie zauważyłem?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz