(31.01.2011, 03:05)admin napisał(a):(28.01.2011, 17:11)Beata napisał(a): ...trzeba wywalić paskudne przeglądarki i korzystać z google chromeOtóż to - ludzie są jacyś tacy sentymentalni..
Przywiązują się do programów... hmmm dziwne..
... nie wytrzymałam ... ... oto moje 5 groszy ...
ponieważ adm niejaki Czekoladowy Baron jest gospodarzem postu [tematu] , który na dodatek dotyczy JEGO prywatnego acz uważam niezwykle potrzebnego mikro gryzoniom dopiero raczkującym poradnika [nazwałabym go "Podręcznikiem Przetrwania" ] programowo nie powinien krytykować żadnych wpisów , wklejek , tudzież radosnej twórczości użytkowników bo ... no właśnie ... zazdrosny ... ? ... ...
... zgadzam się z Adminem ... sentyment to jednak sentyment , i jeśli ktoś stwierdził , że ma problem z przeglądaniem , ktoś inny że trzeba "rzeba wywalić paskudne przeglądarki ..." [Beatko: ... nie wszystko wkleiłam ... bo ... kryptoreklama ... ...]
to Czekoladowy Baron alfa i omega [sic!] powinien pomóc wybrać przeglądarkę a nawet ją on-line skonfigurować , a nie czepiać , że nie na temat ... no bo jak coś powiedzieć jak nie można obejrzeć ... to co ... w ciemno ... pochwalić z góry ... [ nie dopuścił krytyki ! ... ...] ...
P.S. Blog to nie część Forum ... [a szkoda] ...