Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bardzo wolny upload - czy Chomikuj.pl robi nam na złość?
Moim zdaniem Chomikuj.pl jest już zbyt dużym portalem i nie mogą wykorzystywać pełnej prędkości wrzucania plików. Mogę się mylić, ale ja sądzę tak.
  Odpowiedz
Tobie przynajmniej udzielają odpowiedzi. Moje pytania ignorują od kilku dni. eh cóż poradzić. :D
Wysyłanie pliku zależne jest od ich serwera ale też od szybkości łącza usera. Ja mam wolniejszy net bo mnie nigdy w takiej prędkości nie ładował się plik.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
O matko, taka prędkość a wam jeszcze coś nie pasuje. Z taką szybkością to mi się nawet nie pobiera. Jakby wam dawali milion złotych i nowiuśkie lamborghini aventador to i tak byście narzekali. W ****** wam się poprzewracało.
  Odpowiedz
Jeśli Ci się z taką prędkością nie pobiera... Hmm, jaki masz internet? Jaka prędkość? Tylko widzisz, jeśli ktoś uploaduje dużą ilość plików to sam zobacz: Ile czasu się traci, spadek do 0, może też wywoływać błędy, które mi także się przytrafiały, przy większej prędkości. Jeśli ktoś ma szybsze łączę, czemu ma to znosić? Sam sobie odpowiedz na to pytanie, albo niech odpowiedzą sobie Ci z Chomikuj.
  Odpowiedz
[Obrazek: itCFjJfT-1414573017.jpeg]
  Odpowiedz
Ja też mam taką prędkość tylko co z tego, jak później przy pobraniu wrzuconych plików są błędy CRC i duża liczba filmów się nie otwiera. :(
  Odpowiedz