Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Błąd - Free transfer
Dzisiaj zauważyłem coś takiego
Wystawiłem na folder 5 gb Free
Ale po wejściu w folder pokazuje, jako że dałem cały mój transfer na Free

[Obrazek: 83584877806678775598.png]

O co chodzi?
  Odpowiedz
5 GB to inaczej 5*1024MB Hmmm ale to i tak nie wychodzi tyle ile powinno ;/
I z tego co widzę to na free zostało zaledwie 6 MB może ktoś już coś od ciebie pobrał?
  Odpowiedz
Może dałeś 5 GB free i potem jak kliknąłeś w opcje folderu to w tym czasie ktoś coś pobrał i to free na górze się odświeżyło, a to poniżej nie.

Rozumiesz ?

Edit:
Karrts napisał(a):Diablo, ale chodzi o to, że jest więcej pokazane niż dałem ;]
A to sorki. Zwracam honor.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
ADRIANUSS napisał(a):5 GB to inaczej 5*1024MB Hmmm ale to i tak nie wychodzi tyle ile powinno ;/
I z tego co widzę to na free zostało zaledwie 6 MB może ktoś już coś od ciebie pobrał?

Tak, dałem 5*1024 (5120)
Okrągłe 5GB
Nie, nikt nie pobrał.

Diablo, ale chodzi o to, że jest więcej pokazane niż dałem ;]
  Odpowiedz
Pokazuje mniej niż dałeś ponieważ w opisie jest 6MB a ty dałeś 5 GB
  Odpowiedz
Sugeruję wyłączyć free transfer, a potem dodać go ponownie. Jeśli nie pomoże, to napisz do Administracji.
  Odpowiedz