Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot do wysyłania wiadomości
Witam, piszę z pytaniem do was, czy zainteresowałby was takowy program, który automatycznie rozsyła wiadomości po chomikowych rozmowach. Mógłbym się postarać o następujące opcje:
-Wysyłanie wiadomości w chomikowych rozmowach
-Wysyłanie prywatnych wiadomości
-Dodawanie do polecanych chomików

Program nie potrzebowałby żadnych list chomików, wszystko sam by zbierał i załatwiał za nas.

Pracuję jeszcze nad omijaniem kodu z obrazka, który zaczyna utrudniać życie po wyslaniu 14 wiadomości.

I oczywiście, ile bylibyście w stanie zapłacić za program. Pytam się was, ponieważ nie chcę wyskakiwać z kolosalnymi cenami odstraszając klientów.

Pozdrawiam, Tokajo
  Odpowiedz
Hmm, ciekawy pomysł. Jednakże jak na razie i tak o wiele szybciej rozsyła się reklamy ręcznie chociaż taki bot był by na pewno trochę wart, jednak z tego co wiem stosowanie takiegoż oprogramowania jest nie legalne...
  Odpowiedz
Tokajo napisał(a):Witam, piszę z pytaniem do was, czy zainteresowałby was takowy program, który automatycznie rozsyła wiadomości po chomikowych rozmowach. Mógłbym się postarać o następujące opcje:
-Wysyłanie wiadomości w chomikowych rozmowach
-Wysyłanie prywatnych wiadomości
-Dodawanie do polecanych chomików

Wolę to sam robić ręcznie, wtedy mogę wyłapać jakie chomiki są aktywne a które nie bot za mnie tego nie zrobi a z mniej aktywnego chomika mamy wielki słup ogłoszeniowy a potem blokadę od właściciela. Po co dodawanie do polecanych tych co np. niechce ? Głupie rozwiązanie.

Tokajo napisał(a):Program nie potrzebowałby żadnych list chomików, wszystko sam by zbierał i załatwiał za nas.

Bardzo interesujące , jestem ciekaw tego narzędzia. A może jeszcze dodaj aby zbierał tylko najaktywniejsze ? Po co wszystkie ...

Tokajo napisał(a):Pracuję jeszcze nad omijaniem kodu z obrazka, który zaczyna utrudniać życie po wysłaniu 14 wiadomości.

No tutaj kolego, napewno tego nie ominiesz. Tak mi się wydaje no chyba że masz całą baze captcha serwisu chomikuj.pl lub bardzo dobrego generatora.

Tokajo napisał(a):I oczywiście, ile bylibyście w stanie zapłacić za program. Pytam się was, ponieważ nie chcę wyskakiwać z kolosalnymi cenami odstraszając klientów.

1 punkt.

Odpowiedz
Sam już pracuje nad takim programem jednak nie dla kasy a dla udowodnienia samemu sobie,
że potrafię taki program napisać. Jak na razie mam wysyłanie prywatnych wiadomości,
dodanie do polecanych z możliwością dodania tekstu "dlaczego?" oraz wysyłanie reklam.
Udało mi się również wywołać aby bot wczytywał captuche jednak jest to jeszcze w fazie testów,
muszę go jeszcze dopracować. Pozdro ..
  Odpowiedz
Cóż, powodzenia, może rzeczywiście uda Ci się zrobić taki program, szczególnie to automatyczne przepisywanie kodu jest ciekawe, ale cóż, poczekamy, zobaczymy... :D
  Odpowiedz
(31.12.2011, 20:16)KrzyGeek napisał(a): .. szczególnie to automatyczne przepisywanie kodu jest ciekawe ..

Hehe nie automatycznego przepisywania nie da się zrobić. Mogę jedynie,
wywołać aby wczytywał mi się kod captucha do programu. Czyli co 14
wiadomości musimy RĘCZNIE wpisać kod. Inaczej się niestety nie da.

Odpowiedz
(31.12.2011, 21:22)B0hazard napisał(a): Hehe nie automatycznego przepisywania nie da się zrobić. Mogę jedynie,
No tak, masz rację B0hazard
  Odpowiedz
Hmm, ja czekam na twojego bota :) Bo ten Chomik Messenger Pro jest drogi ;(
B0hazard a wydasz go jakoś? ;) Żeby było można z niego korzystać ? Bardzo bym prosił.. :)
Tokajo - Również z chęcią czekam na twojego bota :) Ale fajnie by było gdyby Bot zbierał nazwy tylko i wyłącznie najpopularniejszych chomików :)

Hmm, żeby cena nie odstraszała to fajnie by było gdyby kosztował od 50 tyś pkt do 100 tyś :)

A, i jeszcze jedno fajnie by było gdyby wysyłał tylko 1 reklamę do 1 chomika a nie np. 5 naraz :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
(01.01.2012, 00:05)DamianS napisał(a): Hmm, żeby cena nie odstraszała to fajnie by było gdyby kosztował od 50 tyś pkt do 100 tyś :)

Bez urazy ale jeśli uda się stworzyć taki program to cena w każdym razie na początku bd minimum 400tyś. To i tak bardzo mało w porównaniu do czego można wykorzystać ten bot i punkty przy jego pomocy na pewno by się szybko zwróciły... ale póki co nie ma programu i nie wiadomo czy w ogóle będzie :D
  Odpowiedz
B0hazard napisał(a):Hehe nie automatycznego przepisywania nie da się zrobić. Mogę jedynie,
Na pewno jakoś się da.
Do pewnej gry był kiedyś bot który skanował kod i go wpisywał.
Trwało to więcej niż zwykłe przepisanie przez człowieka ale jednak bot dawał radę.
  Odpowiedz