Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot do wysyłania wiadomości
(03.01.2012, 01:45)KrzyGeek napisał(a): ale puki co nie ma programu i nie wiadomo czy w ogóle będzie :D

Dokładnie, nie wyprzedzajmy faktów.
Bot nawet jeśli będzie, raczej nie będzie w sprzedaży.
  Odpowiedz
(31.12.2011, 21:22)B0hazard napisał(a): Hehe nie automatycznego przepisywania nie da się zrobić. Mogę jedynie,
wywołać aby wczytywał mi się kod captucha do programu. Czyli co 14
wiadomości musimy RĘCZNIE wpisać kod. Inaczej się niestety nie da.

Mylisz się, da się zrobić automatyczne przepisywanie kodu, już dawno napisałem takiego bota, problem jedynie w tym że powiązany jest z systemem do rozpoznawania captcha który jest płatny.
Bot łączy się z systemem i w momencie kiedy trzeba wpisać kod wysyła obrazek do systemu a następnie pobiera gotowy tekst do wpisania.
Za każdy kod serwis pobiera opłatę, jest jeszcze możliwość powiązania bota z OCR-em ale to już nie byłby bot tylko spora aplikacja.

P.S.
Nie pytać o bota ani o nazwę serwisu.
Nie sprzedaję bota, nie daję wersji demo itp.

Bota stworzyłem na własny użytek.
  Odpowiedz
(30.12.2011, 23:44)Karol napisał(a): 1 punkt.

No niestety tyle się nie da Karolu ;)
Minimalnie możesz mu zapłacić za to 100 pkt wykonując jeden przelew;)

[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas napisał(a):No niestety tyle się nie da Karolu
Minimalnie możesz mu zapłacić za to 100 pkt wykonując jeden przelew
Wiesz czego się nie da? No właśnie :)

Przelewasz np 1000 pkt i oddajesz 999. Da się?
Oczywiście to taki przykład byście mnie zrozumieli, do tego trzeba doliczyć prowizję ale jednak jest to wykonalne.
  Odpowiedz
(03.01.2012, 20:48)tonyviroos napisał(a): Mylisz się, da się zrobić automatyczne przepisywanie kodu, już dawno napisałem takiego bota ..

Myślę że da się zrobić że nawet komputer będzie odczytywał tego typu captuche.
Jeśli miało by to być płatne to raczej nikt by z tego nie korzystał.
Napisałeś identycznie to samo co napisał Kruchy.

Nie martw się nie chcę Twojego bota, jeśli nie chcesz go udostępniać to
nie dodawaj wzmianki że już go napisałeś bo prowokujesz "12 latków" z chomikuj
na pisanie do Ciebie wiadomości typu "daj bota, daj proszę".
Wiem to z doświadczenia uploadowałem pliki a niektórzy truli mi na temat bota.
  Odpowiedz
Napisałem też że można zaimplementować OCR który to będzie rozpoznawał tekst, sprawdziłem i działa ale instalka sporo waży.

Co do prowokowania to wiem jak jest ale skoro toczy się rozmowa na temat takiego bota to chciałem się wypowiedzieć.
  Odpowiedz
(05.01.2012, 22:13)tonyviroos napisał(a): Co do prowokowania to wiem jak jest ale skoro toczy się rozmowa na temat takiego bota to chciałem się wypowiedzieć.

Nie mam nic do tego tylko ostrzegam bo naprawdę ja już nie mam chęci odpisywać
na tego typu wiadomości. Na GG dostaje więcej wiadomości na temat bota niż samego
uploadowania, denerwuje mnie to i dlatego o tym napisałem. Pewnie wiesz o czym mówię .. :)

Co do bota, myślę nad tym z kolegami ale wszystko tylko i wyłącznie dla własnego
użytku, nie na sprzedaż.

Odpowiedz
(05.01.2012, 20:36)KruchyFix napisał(a): Wiesz czego się nie da? No właśnie :)

Przelewasz np 1000 pkt i oddajesz 999. Da się?
Oczywiście to taki przykład byście mnie zrozumieli, do tego trzeba doliczyć prowizję ale jednak jest to wykonalne.

Tak miałem to na myśli ale zwróć uwagę, że napisałem "wykonując jeden przelew".
A to jest różnica;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz