Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Brak dźwięku
Mam taki problem, a mianowicie chodzi oto, że miałem awarię komputera i musiałem od nowa instalować system i od tego czasu nie mam dźwięku. Jak wchodzę w ustawienia to tam jest że żaden sprzęt audio nie jest podłączony, ale tak naprawdę jest. Myślę, że to przez to, że komputer nie widzi karty dźwiękowej, tylko pytanie jak mam naprawić ten błąd.
  Odpowiedz
Jaki masz system, i czy sprawdzałeś sterowniki, bo zwykle to przez nie jest ten problem, tym bardziej po reinstalce Windowsa
  Odpowiedz
Włożyłem płytę od płyty głównej, i było kilka rzeczy do zainstalowania, więc zaznaczyłem zainstaluj wszystko.Wtedy komputer się wyłączył i było pełno wierszy polecenia których nie rozumiałem więc wyciągłem płytę i włączyłem kompa jeszcze raz. Od razu powiem że wcześniej oprócz dźwięku miałem problem z brakiem połączenia z internetem, ale ten problem znikł po zainstalowaniu tych rzeczy z płyty. A co do tych sterowników to jak można to prosiłbym o informacje z jakiej strony mogę je pobrać i jak zrobić żeby działały (czy wystarczy tylko je pobrać,czy trzeba zrobić coś jeszcze).
  Odpowiedz
Powiedz jaką płytę włożyłeś. tzn z czym. Być może trzeba będzie np. jeszcze raz zainstalować skoro ją wyciągnąłeś, bo instalacja nie mogła dobiec do końca za pierwszym razem i coś się może gryźć ze sobą. Hmm musisz podać jaką masz kartę dzwiękową i system, wtedy pobierasz je ze strony instalujesz i powinno być z głowy. Można wiedzieć czego dotyczyła awaria?
  Odpowiedz
Dobra udało się.
  Odpowiedz