Być jak Rebecca2001
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.03.2011, 03:46
Powiedz - czy uważasz się za osobę tolerancyjną?
... naprzód podaj definicję tolerancji abyśmy mówili o tym samym ... przyjmę Twoją bowiem moja może być nieco ekwilibrystyczna ... ![]() ![]() ![]() ... też może być tolerancja ale w jakim sensie - z uwzględnieniem tzw głębi tonalnych , innerbevell , z niuansami czy bez , nie ma prostej definicji ... może być prawna ... też ... sprecyzuj
04.03.2011, 13:16
Skoro jest to temat dotyczący głównie Rebeki, pozwolę zadać sobie pytanie...
*Otóż, czy masz jakieś problemy z rozszyfrowaniem mojego nicku? Nigdy nie potrafisz go napisać poprawie, gdyby ktoś Twój przekręcił zaraz wyleciała byś z jakimiś durnymi kodeksami, konstytucjami itp... *Niemal w każdym poście usiłujesz wepchać jakieś cytaty i jakieś zdania z prawa? Robisz to celowo? Chcesz sprawdzić Administracje? Usiłujesz na siłę dostać bana? Czy może to jakiś zakład z jakąś koleżanką na najwięcej wrogów na forum Proszę jeszcze o jedno, jeśli w odpowiedzi na tego posta znowu masz zamiar przekręcić mój nick oraz gadać o jakiś konstytucjach itp... To nie odpowiadaj.
Dalsza rozmowa w tym wątku nie może być kontynuowana.
Przepraszamy. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości