Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Był iPod, iPhone, iPad – czas na zegarek iWatch
Smile 
[Obrazek: b4f2f4ccec787d9e2519bb7ee71e1667,62,1.jpg]

Jeszcze w grudniu zeszłego roku "New York Times" zapowiedział, że grupa ludzi w Apple pracuje nad prototypami urządzeń, które będzie można założyć na siebie. Wygląda na to, że uprzedził ich szwedzki projektant – Anders Kjellberg prezentując swój pomysł na iWatch.

Pod względem wyglądu urządzenie prezentuje się bardzo dobrze. Co do parametrów – to niestety tylko wyobraźnia pana Andersa. Jednak założył, że w środku znajdzie się 8 megapikselowa kamera z możliwością rozmów HD przez FaceTime.

Ponadto kontroler Wi-Fi, Bluetooth, obsługa Airplay, akumulator Li-ion, 16 GB pamięci, akcelerometr, czujnik światła, przybliżenia oraz 8 różnych pasków na rękę. Zainteresowani pomysłem?

Źródło: CHIP.PL
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
Jestem miłośnikiem marki Orient i biorąc pod uwagę mojego bzika na punkcie zegarków "z sercem", na pewno nie zamieniłbym swojej czarnej perły na jakieś elektroniczne urządzenie...

Swoją drogą, patrząc na postęp, wygodę i trendy to taki iwatch może zrobić niezłą furorę... Heh, kiedyś na komunie dzieci dostawały zegarki... Historia lubi się powtarzać ;)
  Odpowiedz