Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Było : Free reaktywacyjne. 30-50GB. 16.04 - 12:00!
Jako, że od dłuższego czasu pracuję nad odbudową mojego chomika uznałem, że zbiory są już wystarczające, by zrobić pierwsze free!
Aktualnie na chomiku trwa ankieta, od której zależeć będzie, jakie free zostanie zrobione, więc czekam na wasze głosy!
W przypadku stałych free transfer będzie odnawiany systematycznie.
W przypadku free raz na tydzień w pierwszym terminie udostępnione zostanie minimum 30GB free! Planuję zrobić 40-50gb.

Zapraszam na chomika:
[Obrazek: guardian168.gif]

Uwaga dla forumowiczów!
Specjalnie dla was postanowiłem, że osoby, które się zgłoszą w tym temacie dostaną po jednym pliku za free poza pełnym free!
Darmowy plik otrzyma pierwsze 10 osób wpisanych w tym temacie! Proszę o podanie linku do pliku, a w sobotę w momencie startu free udostępnię dla każdego folder z plikiem i wyślę hasło na priv!
Uwaga! Nie mam na chomiku pliku, na którym Ci zależy? Podaj mi tytuł, bądź link do pliku, a wrzucę go!
  Odpowiedz
No dobra:P ja zacznę :) Guardian, poproszę o Misia Yogi :) http://chomikuj.pl/guardian168/Yogi+Bear...020824.avi
  Odpowiedz
Witam, poproszę Battle Los Angeles.

http://chomikuj.pl/guardian168
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Też poproszę o Battle Los Angeles. :)
  Odpowiedz
Też poproszę o Misia Yogi :)
  Odpowiedz
Poproszę o: Battlefield Bad Company 2
link: http://chomikuj.pl/krychol49/Battlefield+Bad+Company+2
  Odpowiedz
Pan krychol49 nie przeczytał dokładnie. JEDEN PLIK i link do pliku na moim chomiku. Jeśli nie ma pliku jakiego chcesz to dajesz tytuł i wrzucam go na chomika.
  Odpowiedz
Guardian Dziękuję ci za Free :) udało mi się załapać na 7 filmów :)
  Odpowiedz
:D a mi teraz na 2 :D dzięki dzięki :)
  Odpowiedz
Dziękuję za to o co prosiłem. :)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz