Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Było: stałe free na odcinki Dragon Ball Kai
Ponieważ jakość odcinków z napisami PL na jednym z większych portali poświęconemu właśnie temu anime nie zawsze spotykała się z moimi oczekiwaniami (przeciętna jakość odcinków, napisy wtopione w obraz), sam postanowiłem się zabrać za tłumaczenie. A jak najlepiej przekonać ludzi, by pobierali i komentowali moją pracę? Udostępniając odcinki w jakości HD i za free :D

[Obrazek: V2YkZ.png]

Począwszy od odcinka 91, co tydzień udostępniam nowy odcinek chylącej się ku końcowi serii. Temat umieszczam tutaj, ponieważ udostępniany transfer nie przekracza 30GB. Folder nie ma ustawionego żadnego hasła.

Zapraszam do pobierania i wyrażania własnego zdania co do moich napisów, jak i samych odcinków.

Dostępne są także napisy do 29 pierwszych odcinków, ale już nie za free. Póki co mam tylko dwóch stałych widzów, więc kto wie, może ktoś z forum zechce zostać kolejnym? :)
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz