Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chamsko.pl-co sądzicie o tej stronie.
Co o niej sądzicie? Podobają się Wam treści, które tam są? Macie tam konto?
  Odpowiedz
Zdarza mi się wpadać na wrzucane w różnych miejscach obrazki pochodzące z tej strony, ale szczerze, to nie odwiedzam podobnych stron regularnie, chociaż zdarzy się raz na ruski rok.
  Odpowiedz
Ja mam podobnie, takich stron praktycznie nie przeglądam wcale (mowa o kwejku czy innych demotywatorach).
Jedynym miejscem w którym regularnie przeglądałem kwejka to szkoła (ahh, te piękne czasy technikum) kiedy to
miałem już zrobione zadanie i po prostu nie chciało mi się nic robić a kompy były zbyt słabe żeby uciągnąć
Super Meat Boya - uwierzcie mi że jest to możliwe.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Nah. Bestgore.com better <3

Ewentualnie od czasu do czasu sadistic...
  Odpowiedz
(12.08.2016, 23:53)MrPsycho napisał(a): Ewentualnie od czasu do czasu sadistic...
Liveleak.com to też fajna strona :)
  Odpowiedz
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz