Word: chyba Ci się wątki pomyliły :-D tak to jest jak się odpowiadaw kilku tematach jednocześnie...
Chcielibyście żyć w innych czasach?
|
18.12.2013, 12:18
Marian wydaje mi się że nieco przesadzasz. Ale jak aż tak nie podoba to co stoi na przeszkodzie do zmiany środowiska, wyjazdu chociażby do Arabii albo bardziej ekstremalnie- zamieszkać z z rdzennych mieszkańcami Afryki czy Australii. Lub osiągnąć pełną wolność budując chatkę na końcu świata i żyć z dała od zatrutej cywilizacji.
Word: chyba Ci się wątki pomyliły :-D tak to jest jak się odpowiadaw kilku tematach jednocześnie...
Staram się pisać poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.12.2013, 13:48
Wyjechać bym mógł,ale do tego trzeba mieć pieniądze. Po za tym wolałbym jednak aby w Polsce było normalnie, wiadomo to moja ojczyzna i tutaj się wychowałem. Nie chciałbym aby ktoś mnie źle zrozumiał i wziął za jakiegoś islamistę, ale jak widzę co nasze państwo robi z ludźmi to aż mnie coś bierze. Chiny, państwa arabskie się rozwijają, a my ugrzęźliśmy w tym zadupiu europy. Odbiegamy jednak od głównego tematu dyskusji.
KoneserzyKina.pl recenzje blu-ray, blog filmowy
09.08.2015, 22:59
Chciałbym przejść do przeszłości, do czasu w którym ludzie opanują loty międzygalaktyczne (albo chociaź kosmiczne), tak aby można było normalnie kupić bilet i polecieć na wycieczkę w kosmos Od zawsze mnie fascynują gwiazdy, planety itp.
10.08.2015, 08:24
W innych czasach? - jes of kors.
Lata 30 ale w USA.
15.09.2015, 20:08
Baron, a że tak z ciekawości zapytam, dlaczego akurat tam i wtedy?
15.09.2015, 20:23
15.09.2015, 23:45
Ogólnie to chciałbym żyć jakieś 70 miliardów wcześniej, pisać do was z nowego iStone oraz uganiać się za teropodami...
20.09.2015, 10:02
(18.12.2013, 13:48)marian381 napisał(a): Wyjechać bym mógł,ale do tego trzeba mieć pieniądze. Po za tym wolałbym jednak aby w Polsce było normalnie, wiadomo to moja ojczyzna i tutaj się wychowałem. Nie chciałbym aby ktoś mnie źle zrozumiał i wziął za jakiegoś islamistę, ale jak widzę co nasze państwo robi z ludźmi to aż mnie coś bierze. Chiny, państwa arabskie się rozwijają, a my ugrzęźliśmy w tym zadupiu europy. Odbiegamy jednak od głównego tematu dyskusji. Mało tego, że się nie rozwijamy to ludzie żyją biednie. Po prostu biednie zastanawiając się codziennie, czy będą mieli co jeść. Nie za taki kraj przodkowie walczyli. Okradają nas jawnie, każda instytucja. Sam chciałbym zostać w Polsce, ale, że sam przeżyłem tutaj piekło to będę walczyć o ucieczkę zaraz po studiach (by mieć tylko kwalifikacje, doświadczenie już jakieś mam, ale też chcę napisać TOEIC'a). Byłbym patriotą, ale nie w czasach, gdy idę ulicą, a jakiś gówniarz w dresach z podstawówki nawet nie wstydzi się tego, że pali fajki na oczach innych, klnąć przy tym co drugie słowo. btw, by nie schodzić z tematu, też wolałbym się urodzić w czasach, gdy ludzie znajdą sposób na przeszczep mózgu lub długowieczność.
20.09.2015, 15:33
Zawsze fascynowałem się średniowieczem, więc może w tamtych czasach.
Kto wie, może już żyłem w tej epoce nie raz i nie dwa, ale nic nie pamiętam Być może chciałem przed inkarnacją żyć w tych czasach, a teraz będę pierdzielił o średniowieczu? Czasem sobie myślę, że chciałbym jeszcze zobaczyć świat bez grzechu. To ma być nowa epoka, koniec z materializmem i mamoną. |