Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chłopak w rurkach a tolerancja :)
Mnie również podobają się rurki, ale na płci pięknej. Nie znaczy to jednak że uważam że faceci nie mogą ich nosić, to już kwestia wyboru kto w co się ubiera . Ja bym nigdy nie założył takiego ciucha, ale to mój wybór. Zwróć też uwagę że nie jest ważne tylko to co się na sobie nosi, ale przede wszystkim - jak się to nosi. Jeśli Ty nosisz te spodnie tak jak na tym filmiku ... Auc
Narzekasz na brak tolerancji
(07.02.2013, 22:41)Mesajah napisał(a): słyszę uszczypliwe komentarze typu "gej"

To znaczy że co ? Uważasz że gej to gorszy gatunek człowieka że Cię to obraża ? Chcesz tolerancji dla siebie, ale sam nie masz jej dla innych.
Być może wyglądasz jak gej - no i co z tego ?
Być może jesteś gejem - co mnie to obchodzi ?
Być może nie jesteś gejem - to nie moja sprawa .
Bądź sobą !
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Moje zdanie jest takie : do momentu w którym nie będziesz mi próbował narzucić własnego stylu chodź nawet w majtkach na głowie .

Sam starasz się być oryginalny , inny niż każdy . Dlatego gratuluję odwagi , oby tak dalej ;)
  Odpowiedz
Skąd ja znam ten temat.
Nie ma w noszeniu rurek nic złego pod warunkiem,
że facet ubiera się męski model tych spodni a nie wciska dooopsko w damskie spodnie.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości