Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiczkuj Messenger - liczba chomików w bazie
Witam,
korzystam z programu do masowego wysyłania wiadomości na chomikowe rozmowy, stworzonego przez Chomiczkuj.pl.
Pod opcją "Automatycznie przepisuj kody captcha" widnieje napis:
Chomików w Bazie: 5552
Liczba ta cały czas wzrasta, wtf?
Jak z tej opcji się korzysta i jak można dotrzeć do tej bazy?
  Odpowiedz
U mnie cały czas wzrasta wczoraj wyczyściłem listę a dziś już mam w bazie od nowa 13445 chomików cały czas ich dobywa.
Ja jestem ciekawy skąd te chomiki się biorą czy to ostatnio logowane czy byle jakie wyłapuje?
  Odpowiedz
Zapewne są to ostatnio widziane chomiki które automatycznie są dodawane do pliku baza.txt w folderze : save

Cały czas korzystasz z tej opcji :) Wystarczy że nie dodasz własnej listy włączysz spamowanie i gotowe :) Reklamy bedą wysyłane do tych chomików z bazy
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Też mnie ciekawi skąd się powiększa.
Moim zdaniem opcje są 2:
- przy wysyłaniu wiadomości "wycina" osoby, które też dodały wiadomość;
- do bazy dodaje z ostatnio widzianych chomików
  Odpowiedz
matiszon twórca tego bota ma konto na tym forum ;) więc powinien odpowiedzieć.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
a bot przepisuje sam kody captcha ?
  Odpowiedz
Tak. Bot przepisuje kody captcha.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
(11.11.2012, 00:48)matiszon napisał(a): Już nie długo nowa odsłona spamera, lekko zoptymalizowana i z nowymi funkcjami i wyglądem.

[Obrazek: fnENL.jpg]

Pewnie teraz wszystkim się premium kończy to dodajesz nowe opcje żeby przedłużyli :P
  Odpowiedz