Chciałbym pobrać cały folder wyszukiwarek od szymona1 na chomiku ale nie wiem dlaczego ale chomik poprostu mi nie pobiera. nie wiem dlaczego
![[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]](http://zapodaj.net/images/d9e214ecbd024.gif)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Chomikbox nie pobiera
|
Witam!
Chciałbym pobrać cały folder wyszukiwarek od szymona1 na chomiku ale nie wiem dlaczego ale chomik poprostu mi nie pobiera. nie wiem dlaczego ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.07.2011, 20:43
Pierwsza możliwość jaka przychodzi mi do głowy to:
wejdź w ustawienia Chomikboxa i zaznacz opcję na samej górze: Pobieraj pliki z serwisu przy pomocy Chomikbox.
Wejdź na swojego chomika:
W górnej belce po prawej stronie jest kółko zębate a obok napis: Opcje kliknij na to, a potem w zakładkę Ustawienia chomika. W opcjach pobierania zaznacz opcję na samej górze: pobieraj pliki z serwisu przy pomocy ChomikBox Na koniec zapisz zmiany.
25.07.2011, 23:27
skyance, nie pisz posta pod postem - gdy chcesz coś dopisać użyj opcji edytuj.
Dobrze by było gdybyś napisał jak rozwiązałeś problem. Ktoś kto kiedyś trafi na ten wątek nadal nie będzie wiedział co jest grane.
26.07.2011, 10:48
Poprostu, wyłaczyłem chomikboxa, i wtedy kliknełem pobierz caly folder a jak kliknełem to właczył sie chomik i zaczał pobierac
![]()
26.07.2011, 15:13
Jaki masz system ?
Jeśli XP - ~Zobacz czy jesteś zalogowany na tego samego chomika.[Musisz być zalogowany na stronie i w boxie] ~Zainstaluj ponownie Boxa Jeśli Win7 to problem może leżeć w uruchomieniu. ~Zobacz czy jesteś zalogowany na tego samego chomika.[Musisz być zalogowany na stronie i w boxie] ~Zobacz inna przeglądarkę [FirFox/Opera/Chrome] ~Uruchom przeglądarkę i Boxa w trybie Windows XP i z uprawnieniami Admina ~Zainstaluj ponownie Boxa -Koniec Pomysłów- Edit do Notatki. Może jeszcze komuś się przyda kto będzie miał problemy z boxem ![]()
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
|