Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikowanie Folderów
Witam nie mogę zachomikować całego folderu tylko pojedyńcze pliki czy ktos pomoże?
  Odpowiedz
Chomik z którego chcesz zachomikować folder po prostu zablokował możliwość chomikowania folderów w ustawieniach konta.

[Obrazek: Mepwjhd.png]

Możesz napisać do właściciela z prośbą o odblokowanie tego.

Odpowiedz
To wystąpiło od nowego roku każdy chomik tak ma z którego chomikowałem każdy dosłownie a mam ich wiele

i pisze podczas akcji wystąpił błąd

może to zależy od ilości plików od danego chomika który zawiera gb na. mój zawiera prawie 1,5 TB danych może zbyt wiele aby chomikowac całe foldery?
  Odpowiedz
Skontaktuj się z pomocą techniczną chomikuj i to wyjaśnij. Od tego się zaczyna.
  Odpowiedz