Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikuj bardzo długo się ładuje
Witam od tygodnia strona chomika strasznie dlugo sie laduje wrzucanie plikow przerywa neta mam dobrego inne strony ok wrzucam pliki na filesonic ok
jak to moze byc przyczyna czy ktos jeszcze tak ma??
  Odpowiedz
Ja nie rozumieć co Ty pisać jak Ty poprawić pisownia to ja odpowiedzieć.
Sorry ale nie wiele z tego rozumie więc napisz w moim ojczystym języku (polskim) o co dokładnie chodzi.
  Odpowiedz
Przyczyn może być wiele.
Najczęstszym problemem są:
przestarzałe cookies w przeglądarce - łatwe do opanowania lub
konserwacja serwera chomikuj.pl, z którym łączy się Twój komputer - nie do opanowania, rozwiązanie wkrótce.
  Odpowiedz