Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
20.10.2012, 15:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.10.2012, 15:34 przez Michał.)
Siemka, mam pytanie. Nie wiecie czemu mi chomikuj nie działa?
Opis problemu:
-No więc dzisiaj do godziny około 10 chomikuj używałem normalnie, wręcz bez problemowo.
-No to po jakimś czasie wpisuje adres http://chomikuj.pl i przenosi mnie do UT.PL
-Gdy wpisuje chomikuj.pl/I nazwa chomika wyskakuje mi takie coś
Not Found
The requested URL /Grafikus was not found on this server.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at chomikuj.pl Port 80
Jak tego się pozbyć? Macie jakieś pomysły czy coś?
Mi wszystko śmiga jak należy. Nie wiem po co zakładacie takie wątki, przeważnie usterka znika po kilku godzinach i temat jest wyczerpany a forum zaśmiecane.
Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba założyć specjalny dział dla wątków typu "chomikuj nie działa"...
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
O ile dobrze rozumiem to ten problem On ma teraz.
Do 10 śmigało bezproblemowo a później pojawiły się kłopoty.
Tu nie chodzi o przerwę techniczną - jak widać.