Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikuj mi nie działa.
Siemka, mam pytanie. Nie wiecie czemu mi chomikuj nie działa?

Opis problemu:
-No więc dzisiaj do godziny około 10 chomikuj używałem normalnie, wręcz bez problemowo.
-No to po jakimś czasie wpisuje adres http://chomikuj.pl i przenosi mnie do UT.PL
-Gdy wpisuje chomikuj.pl/I nazwa chomika wyskakuje mi takie coś

Not Found

The requested URL /Grafikus was not found on this server.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at chomikuj.pl Port 80

Jak tego się pozbyć? Macie jakieś pomysły czy coś?
Stop pomagania!
U mnie wszystko działa bez zarzutów, więc z serwisem wszystko jest w porządku.
Mi wszystko śmiga jak należy. Nie wiem po co zakładacie takie wątki, przeważnie usterka znika po kilku godzinach i temat jest wyczerpany a forum zaśmiecane.
Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba założyć specjalny dział dla wątków typu "chomikuj nie działa"... Niemoge
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

No wiem, że u innych działa.

-Sprawdzałem czy nie są zablokowane zapory i wszystko OK
-Usunąłem cookie
-Usunąłem historie
-Próbowałem paroma przeglądarki i to samo

No to już nie wiem.
Stop pomagania!
Jeśli nie pomaga odinstaluj wszystkie przeglądarki i zainstaluj ponownie.
U mnie też wszystko ładnie chodzi. Pewnie przerwa techniczna prze chwilę była ....
O ile dobrze rozumiem to ten problem On ma teraz.
Do 10 śmigało bezproblemowo a później pojawiły się kłopoty.
Tu nie chodzi o przerwę techniczną - jak widać.
No identycznie Jak mówi Hans

Teraz Nawet przeskanowałem I żadnego Wirusa
Przeinstalowałem przeglądarki efekt ten sam
Stop pomagania!
Jeśli cały czas tak jest możesz mieć który plik w rejestrze zły i cię przekierowuję jeżeli na samym końcu nić nie wyjdzie pozostaje reinstal systemu.
Tylko że system mam 2 Tygodnie :)
Stop pomagania!