Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikuj mi nie działa.
Tak ale w rejestrze się mogło np przestawić w którymś kluczu z 1na 0 i już klapa.
Eh Poczekam na wypowiedź innych :)
Przenosi Cię do strony z domenami, być może problem jest z Twoim IP,
też kiedyś tak miałem - chciałem zarejestrować domenę w nazwa.pl a
tu wyskakuje "Twój adres IP jest zablokowany z powodu niekorzystnych działań
związanych z serwisem" WTF? Nigdy nie rejestrowałem się na tej stronce.

Domyślam się że masz ten problem na wszystkich przeglądarkach, czyściłeś
rejestr i przeinstalowałeś przeglądarki - proponuje wykonać "Przywracanie systemu"
do okresu kiedy wszystko działało.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Robiłem to Przed twoją radą :)
Znam się trochę na informatyce i to samo jest
Tak więc nie mam pojęcia, może zaktualizuj swój system operacyjny.
W ostateczności możesz reinstalować system.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Poczekam :D
Nie poddam się będę główkował, aż problem rozwiąże :D
Znasz się na informatyce? A więc pierwsza czynność jaką powinieneś zrobić to sprawdzić plik hosts.
Problem Rozwiązany
Kto pomógł?Nikt dzięki za pomoc ale sam dałem rade :)
W Su mię nie wiem co zrobiłem wiem że w panelu sterowania się pogrzebałem :D
I Pomogło