Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikuj.pl zamknęło swój Program Partnerski!!!
Za 48zł dali mi 155968 pkt
  Odpowiedz
Czyli 1zł = 3.249.333333 pkt (3.250)
  Odpowiedz
Nie dziwię się, że zamknęli swój dotychczasowy program partnerski, bo o ile się orientuję, od dawien dawna program ten po prostu nie dział. Świadczą chociaż by o tym opinie naszych użytkowników.
Ludzie przestali rozsyłać linki bo nic z tego nie było. Ktoś w końcu popatrzył na analizę statystyk i doszedł do wniosku, że program ten jest już przeszłością. Ja się tylko dziwię, że nastąpiło to tak późno.
Ciekaw jestem co nowego wprowadzą na miejsce starego programu.

To będzie jedna z najbardziej istotnych zmian dla chomika i być może punkt zwrotny w jego rozwoju.
  Odpowiedz
CzekoladowyBaron napisał(a):Jego obecna formuła wyczerpała się – jesteśmy
zmuszeni zamknąć go teraz, by wkrótce zastąpić go czymś nowym.

Macie pomysły co to może być?

Myślę, że to tylko takie gadanie administracji. Podobnie jest w przypadku liczników pobrań i innych rzeczy o które pytasz administracje. Po prostu jedna wielka ściema.
  Odpowiedz
Czemu zamkneli program partnerski ?? Bo nawet nie wiedziałem. Żadnej wiadomosci mi nie przysłali.
  Odpowiedz