Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ciekawa nazwa firmy - "podmiotu uprawnionego"
Już nie wytrzymuje x.X Dlatego już nie uploaduje własnych plików. Mieliście podobne informacje?

[Obrazek: pmJTxMr.png]
  Odpowiedz
W tym wątku: http://odjechani.com.pl/Thread-Leak-ID w moich postach masz opisane co robić, jeśli chcesz sam uploadować. Jest to skuteczna metoda, dzięki której jesteśmy sprytniejsi od takich oszustów (jeżeli są to oszustwa).

Odpowiedz
Evil Genius! :diabel to mój wątek!

Edit: A wiesz co ciekawe, stworzyłem sobie dark53-up i nadal usuwają...
  Odpowiedz
U mnie szaleje Leak ID.
Takiego przypadku przez ostatnie dni nie miałem.
Te pliki z wiadomości sam uplaudowałeś? Ja chomikuję, i jeszcze mi tego filmu nie zablokowali.
Odnoszę wrażenie że giganci chomikuj są traktowani łaskawiej.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Odsyłam do tego tematu. W moim przypadku kiedy LeakID zaczął blokować wszystko po kolei wystarczyło tylko zablokować każdy folder na parę godzinek :) Te pliki które usunęli nie były z mojego uploadu.
  Odpowiedz
(19.03.2015, 21:56)nalkubaxd5 napisał(a): Edit: A wiesz co ciekawe, stworzyłem sobie dark53-up i nadal usuwają...

Konto Up musi być na hasło oraz może mieć tylko pliki z twojego uploadu. Jeżeli na chomiku -up zachomikujesz pliki z innego gryzonia, to i tak pliki usunął, bo jest to plik źródłowy tzn. na innym chomiku został usunięty, to ten sam u Ciebie też być musi.

Odpowiedz
@nalkubaxd5: Chodziło mi o to, że nie dostałem podobnych wiadomości od tego podmiotu.
Przecież o to pytałeś. Ja mam identyczne pliki na chomiku i nie mam ich zablokowanych. To ja nie wiem jak to działa.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości