Ciekawa nazwa firmy - "podmiotu uprawnionego"
|
19.03.2015, 20:42
Już nie wytrzymuje x.X Dlatego już nie uploaduje własnych plików. Mieliście podobne informacje?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.03.2015, 20:57
W tym wątku: http://odjechani.com.pl/Thread-Leak-ID w moich postach masz opisane co robić, jeśli chcesz sam uploadować. Jest to skuteczna metoda, dzięki której jesteśmy sprytniejsi od takich oszustów (jeżeli są to oszustwa).
Evil Genius! to mój wątek!
Edit: A wiesz co ciekawe, stworzyłem sobie dark53-up i nadal usuwają...
20.03.2015, 11:23
U mnie szaleje Leak ID.
Takiego przypadku przez ostatnie dni nie miałem. Te pliki z wiadomości sam uplaudowałeś? Ja chomikuję, i jeszcze mi tego filmu nie zablokowali. Odnoszę wrażenie że giganci chomikuj są traktowani łaskawiej.
Odsyłam do tego tematu. W moim przypadku kiedy LeakID zaczął blokować wszystko po kolei wystarczyło tylko zablokować każdy folder na parę godzinek Te pliki które usunęli nie były z mojego uploadu.
20.03.2015, 19:06
(19.03.2015, 21:56)nalkubaxd5 napisał(a): Edit: A wiesz co ciekawe, stworzyłem sobie dark53-up i nadal usuwają... Konto Up musi być na hasło oraz może mieć tylko pliki z twojego uploadu. Jeżeli na chomiku -up zachomikujesz pliki z innego gryzonia, to i tak pliki usunął, bo jest to plik źródłowy tzn. na innym chomiku został usunięty, to ten sam u Ciebie też być musi.
20.03.2015, 19:25
@nalkubaxd5: Chodziło mi o to, że nie dostałem podobnych wiadomości od tego podmiotu.
Przecież o to pytałeś. Ja mam identyczne pliki na chomiku i nie mam ich zablokowanych. To ja nie wiem jak to działa. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości