Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co 20 post wygrywa FREE
Bug 
Witam.
Cytat:Jako że Autor wątku "Co 50 post wygrywa 5GB" Ostatnio jego wizyta: 18-10-2011 18:02 to postanowiłem zrobić nowy temat w którym też będzie Free transfer ale co 20 postów(20,40,60...).

Zabawa jest prosta, każdy następny 20 post wygrywa. Piszesz co chcesz, nie ma znaczenia treść (nie obrażamy, nie używamy przekleństw i innych rzeczy zakazanych w regulaminie) Nie można pisać posta pod postem, jeżeli się tak stanie będzie on automatycznie dyskwalfikowany z zabawy. Co 20 post liczymy wg numeracji podawanej przez licznik forum "Post: #2" . Ma w tym konkursie trwać normalna rozmowa. Wątki, które nic nie wnoszą do wypowiedzi będą od razu usuwane. Jeśli ktoś chciałby dodatkowo przekazać jakąś ilość punktów do free może napisać w poście lub przelać sponsorowi
A i jeszcze do 5 posta po wygranej ma się zgłosić sponsor nastepnego free.
Metis

No to go go :)
Zaczynamy. 5GB dla Autora 20postu :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Ale dzisiaj piękna pogoda ? A jak u was ?
  Odpowiedz
Jak narazie nie ma śniegu . ;//
http://www.kiepy.pl/img/17592
:(
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Super jutro wywiadówka:(
  Odpowiedz
Rewelecja jestem w pracy 12h od 8 do 20 ktoś chętny na zamianę ?
  Odpowiedz
(13.12.2011, 15:53)Karol napisał(a): Rewelecja jestem w pracy 12h od 8 do 20 ktoś chętny na zamianę ?

Ale więcej zarobisz :)

Co robisz w pracy ?
  Odpowiedz
To czy więcej zarobi zależy od pracodawcy :P
---
  Odpowiedz
NA tak ale pracodawca napewno doceni przy wyplacie czy pracowales 5h czy 12
  Odpowiedz
Oj nie zawsze :D
---
  Odpowiedz
No jak coś nabroisz to nie zawsze :D Zapomniałem że może mieć płacone od zrobionej roboty :D
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości