Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co Cię teraz denerwuje.
W tym wątku można sobie ponarzekać na denerwujące rzeczy i na te poważne i na te błahe.

Mnie teraz wk****a to, że mam jestem mocno przeziębiony i rano miałem temperaturę 37,4 stopnia.
  Odpowiedz
Wszystkie kobiety myślą tylko o jednym i to mnie denerwuje :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
To, że większość marudzi na to, co ich denerwuje, zamiast cieszyć się życiem i robić wszystko, żeby tych irytujących czynników było coraz mniej. :P
  Odpowiedz
(19.03.2017, 18:59)Gospodarz napisał(a): Wszystkie kobiety myślą tylko o jednym i to mnie denerwuje :D

Odkryłeś o czym myślą kobiety? Nobla powinieneś dostać. 
Słyszałem, że już kiedyś ruscy naukowcy odkryli co kobieta ma na myśli ale zanim to opublikowali, to zmieniła zdanie.

Mnie trudno zdenerwować (ale można). W tej chwili jestem oazą spokoju.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz