P.S. Na poprzednim komputerze tez miałem Windowsa 98 SE. I wszystko działało normalnie. Dodam jeszcze, że na Windowsie XP na nowym komputerze występuje ten sam problem, tylko że jest gorzej, bo na Win XP nie mogę się nawet połączyć z netem.

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Co chwilę zrywa się połączenie z Internetem
|
11.08.2012, 21:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2013, 21:36 przez MissFuneral.)
Otóż zakupiłem sobie nowy komputer i po sformatowaniu dysku oraz zainstalowaniu Windowsa pojawił się problem, ponieważ system co chwilkę mi wywala połączenie z netem.
![]() ![]() P.S. Na poprzednim komputerze tez miałem Windowsa 98 SE. I wszystko działało normalnie. Dodam jeszcze, że na Windowsie XP na nowym komputerze występuje ten sam problem, tylko że jest gorzej, bo na Win XP nie mogę się nawet połączyć z netem. ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.08.2012, 21:14
11.08.2012, 21:16
11.08.2012, 21:18
11.08.2012, 21:21
Spróbój łączyć się z ustawieniami win98 jak ci nie rozłączało.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
11.08.2012, 21:24
Ale mam ustawione wszystko tak jak mialem na tamtym komupterze, nawet podmienilem z tamtego dysku plik odpowiedzialny za to polaczenie zawierajacy 100 % ustawien dzialajacych
![]()
hmm - to jedynie pozostaje w utawieniach poszperać
![]() Hmm ja również mogę mieć neta na USB ale z tym się trzeba bawić aby doprowadzić tak aby było ok [ Wałczyłem z tym 3 dni i nic sterowniki było i nic nie ragował nie było połączenia ]. A nie lepiej standardowy kabelek ethernet i by było po sprawie ??
11.08.2012, 23:40
Mam podobny problem na win 7 x86. Od ponad miesiąca. Zadzwoniłem we wtorek do działu pomocy technicznej. Przyjechał technik. Uznał że to wina rutera (Linksys E2000) i podłączył netie spot. Przez ok. 30 min było dobrze. Potem znów zaczęło rozłączać. Najlepiej zadzwonić do nich i niech oni się martwią co z tym zrobić.
![]() Sygnatura wykonana przez: Rafal07000 |