Co kolekcjonujesz?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.01.2014, 21:06
Ja kolekcjonuję głównie stare laptopy a oto lista jakie mam:
Cytat:- HP OmniBook 600C Łącznie 14, Dwa Compaqi i Dwa IBM 365x bo w sumie te dwa jako na części zamienne ale i tak wszystkie działają wszystkie się włączają
20.01.2014, 22:22
Ja kolekcjonuję filmy na blu-ray, dvd i VHS bardzo wciągające hobby.
KoneserzyKina.pl recenzje blu-ray, blog filmowy
20.01.2014, 22:50
A to ja tak samo ale oprócz VHS. Tylko że ja głównie takie starsze też trochę Seriali na DVD itd.
Jesssu jeden kolekcjonuje figurki, a ja ciuchy, mam tego opór...chyba zacznę handlować , zwłaszcza sukienkami-to chyba nazywa się "chomikowaniem " kolejna doszła do kolekcji, chyba jestem zdrowo odjechana. [ciach - dalsza część stanowiła offtop!]
14.09.2014, 11:13
Zbieram znaczki pocztowe z ptakami. Zbieram też monety no i rożne książki fantasty(chociaż te ostatnie hobby podupadło).
18.01.2015, 19:42
Kolekcjonuję gazety CD-ACTION i PC FORMAT , oprócz ciekawej lektury zawsze trafi się jakiś ciekawy "pełniak" w którego gram w wolnym czasie.
01.02.2015, 21:21
Ja zbieram jeszcze zagraniczne monety i różne pamiątki typu liściki od rodziców/ chłopaków, małe zdj jak do legitymacji/dowodu, jakieś drobne zabawki z dzieciństwa itp. rzeczy mające dla mnie szczególną wartość
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
22.02.2015, 21:50
Zbieram płyty winylowe, mam na obecną chwilę 626 albumów.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości