Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co kolekcjonujesz?
może banalnie, ale książki - stare nowe, wszystkie :)
  Odpowiedz
Ja kolekcjonuję głównie stare laptopy a oto lista jakie mam:

Cytat:- HP OmniBook 600C
- Conali Highscreen BlueNote II
- Featron FT-6000EA
- Panasonic Toughbook CF-62
- IBM ThinkPad 365X (Type 2625) x2
- IBM ThinkPad 380XD (Type 2635)
- Toshiba 300CDS
- Toshiba Pro 490CDT
- Compaq Armada M700 - 450 mhz
- Compaq Armada M700 - 700 mhz
- Dell Latitude C810
- IBM ThinkPad T43p
- HP Pavilion dv9700t

Łącznie 14, Dwa Compaqi i Dwa IBM 365x bo w sumie te dwa jako na części zamienne ale i tak wszystkie działają wszystkie się włączają :)
  Odpowiedz
Ja kolekcjonuję filmy na blu-ray, dvd i VHS bardzo wciągające hobby. :D
KoneserzyKina.pl recenzje blu-ray, blog filmowy
  Odpowiedz
A to ja tak samo ale oprócz VHS. Tylko że ja głównie takie starsze też trochę Seriali na DVD itd.
  Odpowiedz
Jesssu jeden kolekcjonuje figurki, a ja ciuchy, mam tego opór...chyba zacznę handlować , zwłaszcza sukienkami-to chyba nazywa się "chomikowaniem " kolejna doszła do kolekcji, chyba jestem zdrowo odjechana. [ciach - dalsza część stanowiła offtop!]
  Odpowiedz
Zbieram znaczki pocztowe z ptakami. Zbieram też monety no i rożne książki fantasty(chociaż te ostatnie hobby podupadło).
  Odpowiedz
Kolekcjonuję gazety CD-ACTION i PC FORMAT ,  oprócz ciekawej lektury zawsze trafi się jakiś ciekawy "pełniak" w którego gram w wolnym czasie.
  Odpowiedz
Ja tam kolekcjonuje moje prace graficzne :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ja zbieram jeszcze zagraniczne monety i różne pamiątki typu liściki od rodziców/ chłopaków, małe zdj jak do legitymacji/dowodu, jakieś drobne zabawki z dzieciństwa itp. rzeczy mające dla mnie szczególną wartość :)
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Zbieram płyty winylowe, mam na obecną chwilę 626 albumów.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości