Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co sądzicie o Ifotos i Liczniki.org
Ifotos używam od początku i jestem zadowolony ale nie zachęcam bo stanie się to co z otofotki jak będzie za bardzo popularny na chomikuj heh.. bee nie dobry ifotos nie dobry :D
  Odpowiedz
Kasztelan7 napisał(a):Ifotos używam od początku i jestem zadowolony
Kasztelan wczoraj trochę pobiegałem po chomikowych rozmowach polecając aktualną promocję forum i co najmniej kilkadziesiąt razy w ciągu pół godziny widziałem podmienione pliki graficzne "ifotos".

Kasztelan7 napisał(a):ale nie zachęcam bo stanie się to co z otofotki jak będzie za bardzo popularny na chomikuj heh
Nie znam firmy, czy domowej strony, która bała by się popularności.
Wszystko kwestia przygotowania i przedsiębiorczości tych osób.

Kasztelan - takie strony jak hosting zdjęć zawsze będą oceniane pod kątem realnych działań,
a nie opinii kilku Użytkowników, a te póki co pokazują tylko pełno reklam
ifotos na chomiku, a nie obrazki Użytkowników.
Możesz być zakochany w tej stronie, ale nic jej to nie da póki będą próbowali
być cwańsi od swoich Użytkowników, którzy przecież mongołami nie są i potrafią
znaleźć konkurencyjne miejsca jak choćby imageshack czy liczniki.org
  Odpowiedz
Jasne Adam, masz rację .. Mówiłem o sobie a nie wiem dlaczego często się wyświetla ich reklama zamiast wrzutek użytkowników ( sam to widziałem) ale ponieważ przez ok 2 lata tego nie doświadczyłem podobnie jak nie doświadczyłem żadnego zastraszania na chomikuj mam inne podejście. Ot co.. Dobrze piszesz bee i.fotos bee :D
  Odpowiedz
Ja korzystam z ifotos. Dobry szybki hosting. Upload wygląda tak samo jak do każdego wiec nie ma sie co rozpisywać.
Z regulaminu hostingu:
Pliki użytkowników anonimowych automatycznie usuwane są po trzech miesiącach od ostatniej wizyty, jednocześnie gdy mają mniej niż 10 odsłon. Dodatkowo zdjęcia mogą być usunięte po roku od ostatniej odsłony.
Pliki użytkowników zarejestrowanych na iFotos automatycznie usuwane są dopiero po roku od ostatniej odsłony, jednocześnie mające mniej niż 10 odsłon. 10 dni przed usunięciem danych zdjęć, użytkownik ten zostanie poinformowany drogą elektroniczną.
Pliki użytkowników z aktywnymi kontami premium nie będą usuwane ze względu na "aktywność pliku".
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz